Wojtyla Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Witam, znalazłem na profilu Browaru Miejskiego Sopot info o organizowanym przez nich konkursie. Szczegóły pod linkiem. Pzdr, Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 buahaha, chyba nie mają już pomysłów na receptury i chcą zebrać trochę od ludu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwzd Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 buahaha, chyba nie mają już pomysłów na receptury i chcą zebrać trochę od ludu. Przecież już było pełno tego typu konkursów, gdzie nagroda główna to warzenie piwa w browarze na podstawie receptury piwowara domowego. Więc czemu akurat ten cię tak rozśmieszył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek4 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Chyba o ten fragment chodzi, aczkolwiek mogę się mylić Do nadesłanego piwa należy załączyć sposób warzenia (metodę) oraz listę składników użytych do warzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dazhdbog Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Cóż, można przypuszczać, że wymóg ten jest podyktowany tym, żeby móc wybrać piwo, którego uwarzenie nie nastręczy dużych problemów, kosztów itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Więc czemu akurat ten cię tak rozśmieszył? Może dlatego że nie ma żadnego określonego stylu? Tylko ważne żeby piwo było dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrickll Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Cóż, można przypuszczać, że wymóg ten jest podyktowany tym, żeby móc wybrać piwo, którego uwarzenie nie nastręczy dużych problemów, kosztów itp. To najlepsze piwo wybiera się po tym,które najłatwiej i najtaniej uwarzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafik Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) czytając regulamin innych konkursów to też tam należy podać sposób zacierania oraz składniki Edytowane 4 Lutego 2016 przez fafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 rzadko zaglądam w regulaminy, bo rzadko wysyłam, które również mają takie zapisy? spotkałem się z podaniem słody/ekstrakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 rzadko zaglądam w regulaminy, bo rzadko wysyłam, które również mają takie zapisy? spotkałem się z podaniem słody/ekstrakty. A choćby poznański, wrocławski, Pahlke, grodziski. Przepis na dobrą zupę można zawsze znaleźć w necie ale nawet szczegółowa receptura bez udziału piwowara jest niewiele warta. Warmiński MISIEK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 A no tymi konkursami to fakt, mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi