Skocz do zawartości

Pierwsze piwa belgijskie


Rekomendowane odpowiedzi

Witam jakiś czas temu postanowiłem uwarzyć piwa belgijskie blonde i tripla (drożdże Wyeast THG) po pół roku dojrzewania przyszedł czas na degustacje która nie wypadła najlepiej piwa są mocno alkoholowe (do blonde dodawałem cukier biały a do tripla cukier kandyzowany) dodatkowo pływa w nich sporo fusów które w innych piwach zbijały mi się na dnie butelki jak w przyszłości zaradzić takim sytuacjom przede wszystkim temu mocno wyczuwalnemu alkoholowi ? pozdrawiam

 

. * czy możesz stosować znaki interpunkcyjne i generalnie pisać po PL??? Tego nie da się czytać!!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.