jacer Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Wywiad. Trochę zęby bolą jak się czyta. http://www.wszczecinie.pl/aktualnosci,sekretem_piwa_jest_cierpliwosc_,id-21097.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atebo Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Wyliczenie kosztów Piwa przez WP Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Atebo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Reportaż o bieszczadzkiej piwowarce w TVP Rzeszów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 (edytowane) AgaL, ale tam Żywca reklamują przed filmikiem! brrr Edytowane 14 Grudnia 2012 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 AgaL, ale tam Żywca reklamują przed filmikiem! To chyba jest różnie. Jak ja oglądałam to był szampon przeciwłupieżowy Pieron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Wywiad super, tak relaksująco opowiadasz, przyjemnie się Ciebie słucha, no i to futerko między nogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 AgaL, ale tam Żywca reklamują przed filmikiem! To chyba jest różnie. Jak ja oglądałam to był szampon przeciwłupieżowy U mnie tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Fajny kominek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Fajny kominek. mój dyzajn i wykonanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Na początku to myślałem że sztuczny, tylko podpadła mi opalenizna nad nim. Później już wyraźnie przypaliło się drewno więc jednak prawdziwy. Wszak nie pasował by taki kiczowaty kominek do Agi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Bardzo przyjemny filmik ps. też miałem jakąś reklamę szamponu przed emisją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atebo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 http://finanse.wp.pl/gid,15181665,galeria.html?T%5Bpage%5D=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Tutaj jest wzmianka o Kopyrze, gratulacje Kopyr!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Artykuł podzielony na 9 podstron, nie dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Krótki wywiad ze mną o wszystkim, czyli o piwie i piwowarstwie domowym bielok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Ładnie opowiedziałaś o piwowarstwie... No i gratuluję spełnienia marzeń... no bo chyba tym było otwarcie browaru rzemieślniczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Ładnie opowiedziałaś o piwowarstwie... No i gratuluję spełnienia marzeń... no bo chyba tym było otwarcie browaru rzemieślniczego. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Ładnie opowiedziałaś o piwowarstwie... No i gratuluję spełnienia marzeń... no bo chyba tym było otwarcie browaru rzemieślniczego. Dziękuję Gratuluję również. PS Nie wiedziałem, że masz Dr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Przypomniał mi się serial Zmiennicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Nie wiedziałem, że masz Dr. Tak, leczę ludzi... piwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Tutaj w wygodniejszej formie do czytania http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,13106723,Wez_30_litrowy_garnek_i____uwarz_piwo.html bielok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 (edytowane) To znowu ja, tym razem audycja radiowa . W oryginale, który szedł 1 stycznia o 9 rano, poprzeplatany był muzyką zespołu Tołhaje. Fajne to było. http://www.radio.rze...je-w-bieszczady Edytowane 4 Stycznia 2013 przez AgaL Pieron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniu Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 http://finanse.wp.pl/kat,104128,title,Zabka-nawarzyla-sobie-problemow,wid,15228337,wiadomosc.html?ticaid=1fd95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 No tylko to nie bardzo piwowarstwo domowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniu Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Ups, mój błąd miał być temat "wieści ze świata" Edytowane 10 Stycznia 2013 przez Heniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi