Mateusz Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Cześć! Mam na imię Mateusz, urodziłem się (kilka ładnych lat temu), mieszkam (od urodzenia, z paroma przeprowadzkami) i warzę (od 2005) w Gdańsku. Na koncie mam 12 górniaków i aktualnie na cichej pierwszą "dolną" (czyli w sumie trzynastą ) warkę. Forum czytuję od dłuższego czasu, zdążyłem nawet napisać o piwo.org w swoim piwnym blogu, do "uaktywnienia się" skłoniła mnie dyskusja o CO2, do której niniejszym pędzę podzielić się zawodowym doświadczeniem Kłaniam się i pozdrawiam! M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara6 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Witam forumowicza z Gdańska. Dobrze że w trójmieście jest coraz więcej ludzi z doświadczeniem w piwowarzeniu. Jakoś odniosłem wrażenie że na północy są braki kadrowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 I ja witam. Podaj linka do swojego blga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Jakoś odniosłem wrażenie że na północy są braki kadrowe Może trochę nam jeszcze brakuje np. do Śląska, ale rośniemy w siłę Pieron - jest w profilu pod "Serwis":beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Witam kolegę z kursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Witam i ja z odległego końca Polski !!! Świetny blog... jestem w trakcie czytania. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam i pozdrawiam Ciekawy blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Cześć Witaj na forum i baw się dobrze ps: dzięki za fajny wpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam kolegę z dalekiej północy :) ale jak oddają całą A 1 to nad morzem będę w 5 godzin :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Cześć wszystkim, dzięki za przywitanie i miłe słowa Zachęcam do komentowania PP i podrzucania pomysłów na miejsca do opisania! M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi