Mateusz Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Cześć! Mam na imię Mateusz, urodziłem się (kilka ładnych lat temu), mieszkam (od urodzenia, z paroma przeprowadzkami) i warzę (od 2005) w Gdańsku. Na koncie mam 12 górniaków i aktualnie na cichej pierwszą "dolną" (czyli w sumie trzynastą ) warkę. Forum czytuję od dłuższego czasu, zdążyłem nawet napisać o piwo.org w swoim piwnym blogu, do "uaktywnienia się" skłoniła mnie dyskusja o CO2, do której niniejszym pędzę podzielić się zawodowym doświadczeniem Kłaniam się i pozdrawiam! M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czara6 Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Witam forumowicza z Gdańska. Dobrze że w trójmieście jest coraz więcej ludzi z doświadczeniem w piwowarzeniu. Jakoś odniosłem wrażenie że na północy są braki kadrowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 I ja witam. Podaj linka do swojego blga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Posted February 1, 2010 Author Share Posted February 1, 2010 Jakoś odniosłem wrażenie że na północy są braki kadrowe Może trochę nam jeszcze brakuje np. do Śląska, ale rośniemy w siłę Pieron - jest w profilu pod "Serwis":beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaron Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Witam kolegę z kursu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coelian Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Witam i ja z odległego końca Polski !!! Świetny blog... jestem w trakcie czytania. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Witam i pozdrawiam Ciekawy blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Cześć Witaj na forum i baw się dobrze ps: dzięki za fajny wpis Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako1 Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Witam kolegę z dalekiej północy :) ale jak oddają całą A 1 to nad morzem będę w 5 godzin :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz Posted February 5, 2010 Author Share Posted February 5, 2010 Cześć wszystkim, dzięki za przywitanie i miłe słowa Zachęcam do komentowania PP i podrzucania pomysłów na miejsca do opisania! M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts