Dr2 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Bo nie poczujesz tych bananów i goździków Igorrodz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorrodz Opublikowano 23 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 i goździków To trzeba będzie dodać kilka gram zgniecionych w moździerzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skajo Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 i goździkówTo trzeba będzie dodać kilka gram zgniecionych w moździerzu U made my day. Igorrodz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redlum Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Goździki i banany robią drożdże Wiezenwe - widać że jeszcze długa droga przed tobą. Igorrodz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkx6 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Tak czytam Twoje posty i dochodzę do wniosku, że bardzo chcesz robić piwo. Widzę, że nawet chcesz robić dobre piwo. Lecz nie widzę chęci zdobycia wiedzy. Od początku tematu strzelasz tylko pomysłami z głowy bez choćby odrobiny zastanowienia i wymagasz żeby sprawdzać czy dobrze kombinujesz. Zamiast pytać jak coś wyliczyć lub dobrać. Ech... Edytowane 23 Października 2016 przez jkx6 Igorrodz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versaar Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Wywal tą mandarinę z weizena, toż to nie przystoi weizenowi...spróbowałem jakiś czas temu zrobić wariację na temat weizena "American weizen" z citrą...to były najdłużej pije 40 butelek w moim życiu Radzę spróbować zrobić normalnego, klasycznego weizena na drozdzach płynnych Igorrodz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorrodz Opublikowano 23 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Radzę spróbować zrobić normalnego, klasycznego weizena na drozdzach płynnych W takim razie poproszę o pełną recepturę - z ekstraktów słodowych z samodzielnym chmieleniem. Z góry dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Proszę: http://www.wiki.piwo.org/Pszeniczne Igorrodz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorrodz Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Miał być klasyczny niemiecki na drożdżach płynnych a widzę polski chmiel Lubelski (zamiast jakiegoś niemieckiego) a także drożdże suche Btw- sam sobie przepis mogę zrobić, no problem Edytowane 24 Października 2016 przez Igorrodz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buber Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Miał być klasyczny niemiecki na drożdżach płynnych a widzę polski chmiel Lubelski (zamiast jakiegoś niemieckiego) a także drożdże suche Btw- sam sobie przepis mogę zrobić, no problem A problem podmienić chmiele na niemieckie i drożdże na płynne? Igorrodz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versaar Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Jeszcze doradzę żebyś unikał ekstraktów od gozdawy, są paskudne... Igorrodz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Miał być klasyczny niemiecki na drożdżach płynnych a widzę polski chmiel Lubelski (zamiast jakiegoś niemieckiego) a także drożdże suche Btw- sam sobie przepis mogę zrobić, no problem To se zrób a nie truj ludziom dupy. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ASadam, zgoda, jkx6 i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancewicz Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Jeszcze doradzę żebyś unikał ekstraktów od gozdawy, są paskudne... Potwierdzam!!! Igorrodz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się