Jump to content

Koszulka piwna

zielony07

Recommended Posts

możesz zamówić z dowolną grafiką w warszawie wiele jest miejsc gdzie robią coś takiego, a koszulkę możesz im sam dostarczyć bo często te co mają nie są najlepszej jakości

W sensie brałeś i mówisz że kiepska jakość ? Wyrażasz swoją opine, czy co ? Bardziej konstruktywne wypowiedzi były by mile widziane bo wypowiedz tego typu niczego nie wnosi.

Tutaj masz kilka fajnych wzorów, koszulki może troche dorższe ale jakość pewnie troche lepsza.

LINK

To nie kupuj

oki

W sensie brałeś i mówisz że kiepska jakość ? Wyrażasz swoją opine, czy co ? Bardziej konstruktywne wypowiedzi były by mile widziane bo wypowiedz tego typu niczego nie wnosi.

Tutaj masz kilka fajnych wzorów, koszulki może troche dorższe ale jakość pewnie troche lepsza.

LINK

nie wypowiem się na temat jakości, bo nie miałem ich w ręku - komentarz odnosił się wyłącznie do treści/projektów graficznych. nie wyobrażam sobie żeby kupić komuś koszulkę z napisem "UWAGA! 24H MOGĘ ROZMAWIAĆ O PIWIE" albo "JESTEM KRÓLEM PIWA NIKT MNIE NIE WYKIWA". 

Pytałem nie dlatego że nie umiem guglać. Bo umiem. Ale zależy mi na BAWEŁNIE. Jak nie piszą z jakiego materiału to jest to na 100% chińska wiskoza.

Więc chodzi mi  o WYPRÓBOWANĄ rzecz.

Jest tego tysiące, muszę zdążyć zakupić i wysłać tak aby doszły przed świętami. Dzięki wszystkim !

Co do jakości koszulek z bezszablonu to szczerzę mogę polecić, najstarszą mam około 4 lata od naszego I Siedleckiego Zlotu i mimo wielu prań zachowała swoje właściwości, a nadruk jest na miejscu. Bawełna jest dobrej jakości. Zresztą wiele osób z naszego forum kupowało je na nasze zloty i nikt nie składał reklamacji.

Edited by Kamilo

Pytałem nie dlatego że nie umiem guglać. Bo umiem. Ale zależy mi na BAWEŁNIE. Jak nie piszą z jakiego materiału to jest to na 100% chińska wiskoza.

Więc chodzi mi  o WYPRÓBOWANĄ rzecz.

Jest tego tysiące, muszę zdążyć zakupić i wysłać tak aby doszły przed świętami. Dzięki wszystkim !

W linku wyżej masz podaną całą specyfikację produktu.

To z mojego linku też masz napisane:

Z jakich materiałów są wykonane wasze koszulki?

Nasze koszulki to 100% czystej, świeżo zbieranej o poranku, bawełny.

Chyba się nadaje :)

Edited by unknown000

• 8 months later...