dpiast Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Butelki 0,5l to wiadomo że od znajomych, zwrotne z zaprzyjaźnionego sklepu itp., ale skąd pozyskujecie te mniejsze 330ml? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jak to skąd? od znajomych, z zaprzyjaźnionego pubu itp Wania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Znajomi nie kupują małych piw a pubu z kimś kogo znam nie posiadam :-P Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Napisz gdzie mieszkasz to może łatwiej będzie pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Wrocław :-) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enethion Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Żabka -> Zacne -> spijać stopniowo W Auchan też wielokrotnie widywałem buteleczki 0,33l z różnymi piwami (nie pamiętam jakie marki) Niestety jedyna rada, skoro znajomi nie piją Względnie jeszcze przeszukiwać oferty sklepów. Malinowy Nos miał jakiś czas temu w ofercie takie (i nadal ma - longneck: http://www.malinowynos.pl/produkt/651/butelka-brazowa-longneck-330-ml-na-piwo)tylko nie wiem czy wytrzymają transport, więc trzeba patrzeć za czymś lokalnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 No to chyba pozostaje mi spijać te mniejsze sklepowe piwka :-) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Noteckie w Biedrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Albo Łomża, ostatnio widziałem w którymś z marketów karton bodajże 12 szt. edit Mój 666 post na forum. Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Jarzyn_waleczny anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 'Zacne' w Żabce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoppySailor Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 http://www.eurowin.pl/pl/p/Butelka-0%2C33-L-do-piwa%2C-cydru/1004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Trza do jakiekolwiek hurtowni piwa (można zadzwonić wcześniej) i kupisz ile chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Trza do jakiekolwiek hurtowni piwa (można zadzwonić wcześniej) i kupisz ile chcesz.No tak ale to kupię raczej pełne niż puste :-) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ile Ci jest potrzebne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 tylko nie wiem czy wytrzymają transport, Kupowałem u tego gościa butelki do nalewek były bardzo dobrze spakowane i przetrwały przesyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Kupowałem kilka razy tu: http://allegro.pl/butelka-na-piwo-0-33l-steine-20szt-komplet-i6642089304.html?reco_id=df9483ee-d4b5-11e6-9597-024698fc8c20&ars_rule_id=201 Zawsze dojechały całe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ile Ci jest potrzebne?Tak ze 20 było by git ale i 40 przyjmę :-) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 mam trochę 0,33 zarówno z krachlą jak i bez. krachle to różne sześciopaki a zwykłe to już w ogóle przypadkowa zbieranina. jak się ogarnę to na weekend mogę porobić zdjęcia jak chcesz. nie wiem jak tam ZUP, ale kiedyś od nich chyba ludzie brali. no generalnie knajp trochę masz we Wro gdzie pewnie uda się załatwić jakiś barter albo nawet wyrwać darmo, po co mają wyrzucać... GrzegorzG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 To podpytam jeszcze okoliczne knajpy :-) Dzięki. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Trza do jakiekolwiek hurtowni piwa (można zadzwonić wcześniej) i kupisz ile chcesz.No tak ale to kupię raczej pełne niż puste :-) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Puste kupisz na luzie o ile prowadzą sprzedaż detaliczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ja tam po prostu ide do osiedlowego sklepu i kupuje puste butelki. Tylko muszę pani chwile wcześniej zapodać temat, zęby uzbierała tyle ile potrzebuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Te małe też są zwrotne? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teufel Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ja przed sezonem kupiłem 105szt. http://www.fuegos.pl/butelki/1025-Butelka-na-piwo-NRW-330-ml-paczka-15-szt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro86 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Opcja alternatywna - butelki 0.33 od Bavarii 0% Najłatwiej zdobyć od osób które mają w domu ciężarne/karmiące niewiasty ;-) Ewentualnie pytać innych piwowarów. Te butelki 0.33 z których etykietki łatwo nie schodzą oddaję innym piwowarom. Gdy etykieta łatwo odchodzi to butelki zatrzymuję dla siebie. Edytowane 8 Stycznia 2017 przez maro86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi