Frycek Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 99% din ale lepiej zmierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Średnica 36 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Dobrze zmierzyłeś? DIN powinien mieć ok 38 cm, euro prawie 41cm. Wygląda, że DIN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Dokładnie jest średnica 36,5 a wysokość 60 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 To DIN. https://pl.wikipedia.org/wiki/Keg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Witam z chęcią kupiłbym też grzałki 2x1750 na 230v kega jeszcze nie mam więc dobiore kega do grzałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Czy normalnym jest aby na grzałce pojawiał się nalot podobny do rdzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 A masz twardą wodę? Może to kamien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Jeżeli kamień może być rudy to spoko bo wodę mam twardą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cemik1 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Raczej obróbka nerdzewki narzędziami do stali zwykłej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Witam z chęcią kupiłbym też grzałki 2x1750 na 230v kega jeszcze nie mam więc dobiore kega do grzałek To wpisz się na listę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Grzałki są już u mnie ogarniam pakowanie... Szykujcie swe zbiorniki Osoby z listy czerwonej poczekają dzień dłużej - przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jannko Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Witam, zacznę od tego, że jestem tu nowy. Mam dwa KEGi 100l (warzelny i zacierny). Jakie grzałki proponujecie?? W KEGu zaciernym będzie jeszcze mieszadło i FD. Dlatego tutaj najlepsze chyba będą grzałki półokrągłe. Chcę tam też podłączyć sterownik. (Firma Pamel poleca mi 3 grzałki 2000W, czy to dobry pomysł) Jak je najlepiej rozmieścić?? Średnica wew KEGa to ok. 51cm Za każdą pomoc wielkie dziękI! Edytowane 16 Marca 2016 przez Jannko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 grzalki wg firmy ktora je produkuje sa ze stali nierdzewnej ja ze swoimi nie mam problemu...ale rozne rzeczy sie na nich pojawiaja... grzalki sa giete na goroca wiec moze problem z technoligia...? Jannko masz do wyboru tylko 2 promienie grzalek... przynajmniej w tym temacie wiec rozmieszczenie chyba wchodzi w gre po przecienje stronie. Co do sterownika nie wypoiwem sie poniewaz uzywam swojego na arduino koszt okolo 50zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek1991 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Przy mocy 6kW trzeba zasilać trójfazowo, bo standardowa instalacja elektryczna tego nie wytrzyma. Woda do wysładzania jak będzie grzana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atebo Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Z ciekawostek podaję link do nie drogiego regulatora grzałki. link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witja Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Dzisiaj dostałem paczkę w kształcie banana Wielkie dzięki Sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Jest jest jest albo są wczoraj dotarły do mnie grzałeczki. Podziękowania Sprawek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Bananowe peredzyn i br.an.tr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutek82 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Grzałka dotarła. Dzięki Kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Grzałki dotarły. Dzięki za akcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Czy podkładki i nakrętki montażowe są w komplecie ? Czy ja juz gdzieś posiałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 wszystko powinno byc w komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Gdzieś w foli czy nakręcone ? Musze jechać i jeszcze raz sprawdzić bo nie widziałem na gwincie nałożonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 nakrecone powinny byc kurde nie sprawdzalem wszystkich moze nie bylo ;/ sorry jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi