flbc.piaseczno Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Aby dogiąć grzalkę trzeba ją mocno nagrzać do koloru wiśni i wtedy giąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 sfermentowanej wiśni - jam mniemam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 A czy grzałki do kega euro mogą być 2 kW ? Pytam bo z tabelki zniknęła kolumna z mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flbc.piaseczno Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Sprawek nie zartuj. Naprawdę rozgrzewasz i gniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Aczy grzałki do kega euro mogą być 2 kW ? Oczywiście, że mogą. Ja takie w jednej kadzi mam Kwestia mocy sterownika i bezpieczników.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flbc.piaseczno Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ja mam w płaszczu 6kw. Fakt że rozbite 3x2kw podłączane do siły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Aczy grzałki do kega euro mogą być 2 kW ? Oczywiście, że mogą. Ja takie w jednej kadzi mam Kwestia mocy sterownika i bezpieczników.. pytam sprawka czy mogą być zamówione 2kW. Mój brak precyzji, widziałem takie grzały, zaraz, zaraz gdzie to było ? Edytowane 4 Grudnia 2016 przez zielony07 ASadam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 pytam sprawka czy mogą być zamówione 2kW Ale jeśli o mnie chodzi, to mi wszystko jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Czy dwie grzałki po 1750W każda, da rade zagotować 100l brzeczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksiu432 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Myślę że tak chociaż może to trochę potrwać, znaczy się nie ważne jaką dużą wsadzisz to i tak będzie to trwało bo przecież to jest 100l ale 1750 powinno być spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flbc.piaseczno Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 3kw zagotowujemy 90l w nie ociepkonym kegu około 2.5-3godziny. Z drugiej strony przylożysz dużą moc to Ci przypali, chyba że grzałki o wielkiel powierzchni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Przykro mi ale grzałki 2kW zniknęły z oferty... Chyba, żę uzbieramy 40 grzalek 1750 i 40 grzałek 2000. Trochę to potrwa myślę. Dlatego razem z firmą zdecydowaliśmy się na wycofanie najmniej popularnych grzałek. A teraz sprawa zamówienie... Bardzo przepraszam, że to piszę ale CZY TRUDNO ZROBIĆ PRZELEW I NAPISAĆ MAILA Z ADRESEM DO WYSYŁKI, NICKIEM I NUMEREM TELEFONU? Ja wszystko rozumiem. Każdy jest zabiegany i ma swoje sprawy na głowie. Zrozumcie też mnie. Jestem sam a grzałek jest 50. Jeśli na całe zamówienia 17 osób nie dopełnia formalności jest to przynajmniej dziwne. Czekam kolejny dzień na uzupełnienie informacji od pozostałych osób. Nie potrzebuje waszych adresów i nr telefonu aby wsiąść kredyt. Kurier przyjeżdża pod dom i nikogo nie zastaje. Wtedy dzwoni do mnie i mówi "Panie co ja mam zrobić z paczką?" Inna sprawa nie zawsze adres z przelewu zgadza się z adresem wysyłki, prawda? Bardzo proszę o uzupełnienie informacji osoby, które nie dostały jeszcze paczki. Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłem. Pozdrawiam z gorącego Berlina Edytowane 5 Grudnia 2016 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) osoby, które zamówiły cos jeszcze jak FD czy obudowe muszą poczekac na wyciecie poniewaz laser ma duzo pracy jesli sie pali z grzalkami wysle najpierw je a pozniej dosle inne rzeczy Kolejne informacje odnośnie zamówienia: - Kurier, który nie odebrał paczek stracił pracę... - Paczki, które zostały wysłane przez weekend , wczoraj i dzisiaj zostaną odebrane w środę - DHL bardzo przeprasza Edytowane 5 Grudnia 2016 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Tragedia z tymi kurierami. Moja paczka dotarla i jest juz zamontowana;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pijany Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Moje doleciały całe i zdrowe, dzięki Sprawek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltomek Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Pochwalcie się co zrobiliście z grzałkami. Moje na razie leżą, czekam na garnek stalowy 50l, który przerobię na kadź zacierno-filtracyjno(-warzelną). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Takie tam testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltomek Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 W jaki sposób wykonaliście uszczelnienia w swoich instalacjach? Czy uszczelki dostarczone wraz z grzałkami od Sprawka zniosą tak wysokie temperatury? Z tego co się orientowałem do uszczelniania kranów w kadziach wykorzystuje się uszczelki silikonowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Sprawdzaja sie wysmienicie... Nic sie nie martw wsadz je od srodka i dokrec... Nie ma na forum jakiegos majstra od WWW? potrzebuje zrobic formularz zamowieniowy do grzalek. Nie moge czasami ogarnac ogromu zamówienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fost Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Sprawek, a próbowałeś Google Forms (https://www.google.com/forms/about/)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 probiowalem ale cos mi nie idzie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 probiowalem ale cos mi nie idzie ;/ Sprawdź @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 @Marcin_K możesz sobie darować takie posty. Jak chcesz pomagać to pomagaj.Jak nie to s....... sprawek, może wyjściem jest "zapłać z góry", nawet częściowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 @Marcin_K możesz sobie darować takie posty. Jak chcesz pomagać to pomagaj.Jak nie to s....... O co Tobie chodzi kolego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Chyba zielony odebrał małpę (@) jako obraźliwy symbol. Marcinowi chodziło o sprawdzenie poczty e-mail;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi