npmat Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Do mnie dotarły. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profik Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ja tez mam dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Osoby chętne na grzałki proszone są o dopisywanie do listy chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol85 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Cześć. Czy w sprawie mieszadła coś się ruszyło?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroM6 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Osoby chętne na grzałki proszone są o dopisywanie do listy chętnych Witam Jaki jest cas oczekiwania na grzałki jak zamówienie będzie kompletne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 okolo 4-5tygodni zamowienie ma na celu sprecyzowanie jakie grzalki trzeba zamowic jako ze sa 4 rodzaje trzeba by duzo zaunwestowac aby byla kazda na stanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Szanowni Państwo... Ostatnia szansa na wpisanie się na listę. W poniedziałek składam zamówienie i roześlę informacje z numerem konta. Jeśli ktoś rezygnuje proszę o informacje. Przy ostatnim zamówieniu jeden użytkownik nie raczył nawet poinformować. Pozdrawiam wszystkich. Rocaille'r 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Czy moc grzałek 2x 1750W wystarczy do porządnego gotowania około 46l brzeczki ? Edytowane 5 Lutego 2016 przez br.an.tr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Spokojnie. Ja mam takie. Jak zaczynam warzenie to ok. 55l jest na początku. Po zagotowaniu zmniejszam moc do 50-65% w zależności od temperatury w garażu i gotuje jak szalone. br.an.tr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptoku Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Kiedy zostanie wysłany email z numerem konta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Maila wysłałem sprawek@gmail.com. Widzę, że palicie się do płacenia . Proszę o przestrzeganie się do zasad wypisanych we wpłatach. Pomoże mi to w sprawnym pakowaniu i wysyłaniu paczek. Edytowane 10 Lutego 2016 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Jest jeszcze możliwość zapisania się na grzałki. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Już nie ale dopisz się do listy poniżej bo dziadzia pomyślał i wziął parę sztuk wiecej. Dzisiaj dostałem informacje z potwierdzeniem przyjęcia zamówienia okres oczekiwania od dziś 4 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profik Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Do kiedy kasa ma wpłynac na konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Zamawiam do Keg EURO - 2 x R175 / 1750W na 230V Edytowane 11 Lutego 2016 przez peredzyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 4 tygodnie się czeka na zamówienie więc powiedzmy do 3 tygodni później zaczynam wypisywać maile ale mam nadzijee że sytuacji z poprzedniego zamówienia nie będzie i nikt mnie nie oleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witja Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja nie oleje kasę już posłałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja czekam na email z informacja i danymi do przelewu . Też przeleje odrazu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocaille'r Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Mail już był, więc albo zobacz w spamie albo pisz do sprawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peredzyn Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Niestety jeszcze nic nie dostałem czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 nie distal bo nie bylo go na liscie zamowilem kilka sztuk wiecej ze wzgledu na to ze kazdy chce juz po zamowieniu, a joko ze to juz 4 czy 5 moje zamowienie to doswiadczenie robi swoje... Istnieje mozliwosc zamowienia u mnie falszywego dna w cenie 100zl i wyslania go razem z grzalkami... jak i spawania takze jak ktos cos chce to pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) W związku z licznymi wiadomościami, które otrzymuje - wyjaśniam: - Zamówienie grzałek zostało złożone, a okres oczekiwania wynosi okolo 4 tygodni - Osoby których nie ma na zamówieniu muszą czekać do następnego zamówienia - Pomyślałem o was i zamówiłem 8 grzałek więcej 4x1750euro i 4x1750din o tym kto dostanie zdecyduje kolejność wpisania się listę osób dodatkowych. Bardzo proszę jeśli ktoś z forum zna się na stronach internetowych i jest skłonny pomóc mi w organizowaniu zamówień o wiadomość. zostały więc tylko 1755 din 155mm Edytowane 18 Lutego 2016 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek1991 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dopisałem się do arkusza. 4 sztuki 1750 kW do kega DIN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Jakie grzałki do tego kega ,czy to jest keg din czy euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Zmierz średnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi