smola Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Cześć, czy można jeszcze dopisać się do zamówienia na grzałki? WojtekGaaD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieq12 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 W dniu 5.08.2020 o 18:41, smola napisał: Cześć, czy można jeszcze dopisać się do zamówienia na grzałki? Pisz do kolegi @sprawek jeśli jeszcze nie złożył zamówienia to na pewno coś Ci ogarnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 zamowilem wiecej wiec sie koledze uda raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmk1 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Wiadomo coś na kiedy grzałki będą gotowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wlodarczyk71 Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 W dniu 31.08.2020 o 11:43, tmk1 napisał: Wiadomo coś na kiedy grzałki będą gotowe? Podpinam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 w tym tygodniu powinny juz byc sa gotowe tylko nie ma kto spakowac -taka firma jak tylko otrzymam je do rak wlasnych rozpoczynam wysylke... osoby ktore do tej pory zapomnialy mi wplacic pieniazki proponuje szukac grzalek z innego źródła... tmk1 i smola 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Grzałki sa już pakowane i dzisiaj ida w swiat ? Do wiadomości też chciałbym przekazać, że do końca dnia czekam na przelew od osób które nie wpłaciły pieniążków. Po tym czasie grzałki lądują na giełdę a osobnik na moją czarna listę? smola, misieq12, mateu i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Kamil czy masz jeszcze jakis zapas grzałek? Zestaw euro 230V byłby mi potrzebny Wysłane z mojego Ektra przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 (edytowane) pytaj mnie panie za kilka godzin bo czarna lista bedzie Edytowane 29 Września 2020 przez sprawek Robert87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmk1 Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 No i dzisiaj przyszły do mnie grzałki od kolegi @sprawek nie mogłem się powstrzymać i przystąpiłem od razu do montażu Muszę je tylko delikatnie podgiąć do środka, żeby nie dotykały ścianek kega I pytanie do Was Panowie czy doginaliście na zimno czy może podgrzewaliście jakimś palnikiem? Będę wdzięczny za wszelkie porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Ja doginałem na zimno. Ale są tacy co na gorąco. Palnik niepotrzebny, wystarczy podłączyć do prądu... tmk1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 W dniu 16.09.2020 o 09:25, Robert87 napisał: Kamil czy masz jeszcze jakis zapas grzałek? Zestaw euro 230V byłby mi potrzebny Wysłane z mojego Ektra przy użyciu Tapatalka pisz na priv prawdopodobie zostana mi komplety jeszcze... jak zawsze jestem zawiany :d Robert87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Chciałbym podziękować Sprawkowi za ogarnięcie grzałek. Wszystko dotarło, bardzo solidnie zapakowane. Bardzo Ci dziękuję ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 W dniu 23.09.2020 o 18:20, smola napisał: Chciałbym podziękować Sprawkowi za ogarnięcie grzałek. Wszystko dotarło, bardzo solidnie zapakowane. Bardzo Ci dziękuję ? dzieki sliczne... staram sie... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltazar Gąbka Pierwszy Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Ja również chciałbym podziękować koledze Sprawkowi za realizację zamówienia. Gdy będę już stary usiądę przed kominkiem razem z wnukami, odpalę fajkę i będę wspominał i opowiadał o tej wspaniałej przygodzie związanej z zamówieniem, oczekiwaniem i odbiorem przesyłki od kolegi Kamila... Sprawek oby tak dalej. Twoje zdrowie! sprawek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 11 godzin temu, Baltazar ąbka napisał: Ja również chciałbym podziękować koledze Sprawkowi za realizację zamówienia. Gdy będę już stary usiądę przed kominkiem razem z wnukami, odpalę fajkę i będę wspominał i opowiadał o tej wspaniałej przygodzie związanej z zamówieniem, oczekiwaniem i odbiorem przesyłki od kolegi Kamila... Sprawek oby tak dalej. Twoje zdrowie! Hahahaha... Byłeś najbardziej cierpliwy ze wszystkich zainteresowanych. Baltazar Gąbka Pierwszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubas Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Czy jest jeszcze szansa na zakup grzałek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 6 godzin temu, bubas napisał: Czy jest jeszcze szansa na zakup grzałek? w nastepnym zamowieniu... sporo osob pyta ale nikt sie nie dopisuje | | | | ------- \ / \/ moze spamuje ale tam jest formularz na ZIELONO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubas Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 20 godzin temu, sprawek napisał: w nastepnym zamowieniu... sporo osob pyta ale nikt sie nie dopisuje | | | | ------- \ / \/ moze spamuje ale tam jest formularz na ZIELONO OK, dzięki Na telefonie w chrome nie wyświetla sygnatur, przez to nie widziałem formularza. Tak czy siak dopisałem się do listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubas Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Jest jakaś szansa na ominięcie zapisów kosztem wyższej ceny? Widzę, że nikt się nie dopisuje do listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 W dniu 2.12.2020 o 13:52, bubas napisał: Jest jakaś szansa na ominięcie zapisów kosztem wyższej ceny? Widzę, że nikt się nie dopisuje do listy nie ma... to minimalna wartosc zamowienia... i tak robia łaske bo wczesniej trzeba bylo zamówic tyle tych i tyle tych a ze byly 4 wersje to trwało to jeszcze dłużej... sporo ludzi do mnie pisza o grzalki ale nie racza sie dopisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Nie ma ktoś na zbyciu kompletu grzaleczek do kega 50lWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Czy ktoś nie chce mnie uwolnić od fałszywego dna do kega din? Jeden z nieuczciwych forumowiczów nie odebrał. Stan dziewiczy, 315mm pasuje pod grzałki, otwór na środku 8mm. Cena 120zl. Możliwość przepolerowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marze Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 ma ktoś od odsprzedania 2 grzałki DIN ? R 155? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Istnieje możliwość zamówienia mniejszej ilości grzałek. Jest niestety trochę drożej... 255zł komplet (2szt) Do osób zapisanych w formularzu wyśle maila... Innych zainteresowanych proszę o wyrażenie opinii na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi