dpiast Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Zawszę się zastanawiałem czy podczas gotowania wysłodzin zbierać pianę która się zbiera na tafli czy zostawić ja w spokoju? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Zostaw, zwłaszcza przy chmieleniu granulatem. dpiast 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) A podczas studzenia ona zniknie czy jednak na koniec gotowania ją zebrać? Edytowane 2 Lutego 2017 przez dpiast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mapak Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 @@dpiast,Po chłodzeniu nie będzie co zbierać, nie przejmuj się niepotrzebnymi rzeczami. dpiast 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Ok, dziękuję za informację. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Ja zbieram, zawsze to mniej syfu na końcu. kubarep 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Hehe no tak, co Piwowar to inna technika :-) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuczak Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Jak się uzbiera przed chmieleniem to zawsze usuwam. Taki nawyk od gotowania rosołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Jak zbierałem, to często miałem problem ze zbitym stożkiem po whirpoolu. Teraz nie zbieram i już od 40 warek elegancka babeczka po wybiciu warki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się