dpiast Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Zawszę się zastanawiałem czy podczas gotowania wysłodzin zbierać pianę która się zbiera na tafli czy zostawić ja w spokoju? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Zostaw, zwłaszcza przy chmieleniu granulatem. dpiast 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) A podczas studzenia ona zniknie czy jednak na koniec gotowania ją zebrać? Edytowane 2 Lutego 2017 przez dpiast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mapak Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 @@dpiast,Po chłodzeniu nie będzie co zbierać, nie przejmuj się niepotrzebnymi rzeczami. dpiast 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Ok, dziękuję za informację. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Ja zbieram, zawsze to mniej syfu na końcu. kubarep 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Hehe no tak, co Piwowar to inna technika :-) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuczak Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Jak się uzbiera przed chmieleniem to zawsze usuwam. Taki nawyk od gotowania rosołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Jak zbierałem, to często miałem problem ze zbitym stożkiem po whirpoolu. Teraz nie zbieram i już od 40 warek elegancka babeczka po wybiciu warki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi