dpiast Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Zawszę się zastanawiałem czy podczas gotowania wysłodzin zbierać pianę która się zbiera na tafli czy zostawić ja w spokoju? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
anmar Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Zostaw, zwłaszcza przy chmieleniu granulatem. dpiast 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpiast Posted February 2, 2017 Author Share Posted February 2, 2017 (edited) A podczas studzenia ona zniknie czy jednak na koniec gotowania ją zebrać? Edited February 2, 2017 by dpiast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapak Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 @@dpiast,Po chłodzeniu nie będzie co zbierać, nie przejmuj się niepotrzebnymi rzeczami. dpiast 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpiast Posted February 2, 2017 Author Share Posted February 2, 2017 Ok, dziękuję za informację. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziedzicpruski Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Ja zbieram, zawsze to mniej syfu na końcu. kubarep 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpiast Posted February 2, 2017 Author Share Posted February 2, 2017 Hehe no tak, co Piwowar to inna technika :-) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuczak Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Jak się uzbiera przed chmieleniem to zawsze usuwam. Taki nawyk od gotowania rosołu Link to comment Share on other sites More sharing options...
karczmarz Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Jak zbierałem, to często miałem problem ze zbitym stożkiem po whirpoolu. Teraz nie zbieram i już od 40 warek elegancka babeczka po wybiciu warki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now