darinho Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Jak w temacie. Szukałem w żabce, eko, biedronce, kauflandzie i tesco i nic. Jutro warzenie i już i tak zrezygnowałem z ich użycia, ale pytam na przyszłość. W mieście są jeszcze: lidl, aldi, dino intermarche, i mniejsze sklepiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Jeśli masz problem z pszenicznymi,w kauflandzie kupuje orkiszowe.To też pszenica, wiec się nada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBeer Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Ja wczoraj zrobiłem zapas w Auchanie, jak masz w pobliżu to spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Auchan albo bi1 kiedyś Real. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwesoly Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Ja 2tyg temu kupiłem w tesco, ale nie na półce z resztą płatków. Musisz dokładnie poszukać. Też całe miasto zwiedziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Jak masz problem z płatkami to kup kasze mannę, ta jest chyba w każdym sklepie dostępna . Edytowane 5 Lutego 2017 przez mateos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Albo kuskus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darinho Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Dzięki za podpowiedzi. Ogólnie to nie jest to problem, ale zdziwiła mnie ta sytuacja, że w kauflandzie i tesco nie było pszenicznych, mimo że ogólnie różnych rodzajów płatków tam sporo. Tesco to największy z tych marketów. Raz w dziale herbat trafiłem nawet na chmiel w szyszkach, a płatków nie ma ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Płatki pszenne często w marketach są w osobnych działach ze zdrową żywnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Pszeniczne w kauflandzie kupiłem w piątek. Nie mogłeś zapytać obsługi? Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petee Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Pszeniczne, orkiszowe i inne dostępne u mnie w cenie ok. 2zł za 500g (przepłacałem przez pół roku zamawiając w sklepach dla piwowarów ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darinho Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) Ostatnio w Tesco zaopatrzyłem się w 3 paczki na zapas. Chyba po prostu wtedy akurat nie mieli bo tym razem szukałem w tym samym miejscu. Może czytają piwo.org Edytowane 6 Marca 2017 przez darinho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi