przemo_07_10 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Czy bez słupów nie mogło się obyć? Stosowales jakaś izolację ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy196824 Opublikowano 1 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 temperaturę mam nadzieję że będę miał niską. co do słupów to może by się obyło ,ale chciałem mieć pewność że jak będę kosił trawę i wjadę traktorkiem to nie zaparkuję dwa metry niżej ?. Izolacja na stropie to : 2 razy dysperbit , 2 razy papa ,pianka do ocieplania rur w rolce ,2 razy folia budowlana i jeden raz folia kubełkowa mostowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy196824 Opublikowano 25 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Fradio i majlosz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancewicz Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Rewelacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy196824 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy196824 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Drzwi już skończone teraz kamień i kostka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy196824 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 regał na winko też już jest.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Żukowski Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Fajny projekt. Planuję u siebie stawiać szopę z piwnicą służąca jako podobny składzik Idealne miejsce na lagery Zimą powinieneś mieć temperaturę w granicach 8-10 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek86 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Świetnie wygląda Drzwi wejściowe mega ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy196824 Opublikowano 15 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Gruby. i majlosz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. andy196824 Opublikowano 27 Września 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 NARESZCIE KONIEC ogoun, majlosz, DanielN i 5 innych 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Andy gdzie mozna.przyjechac ja obejrzec, dokladnie taka sama mam w planie Wysłane z mojego H9436 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancewicz Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Tylko ludzi denerwujesz tymi zdjęciami...! A tak poważnie to świetna robota. Gratuluję i zazdroszczę. Lasek i ksiegarz5 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogoun Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Wygląda fantastycznie, niczym wejście do lochu w DnD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał z Łodzi Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 (edytowane) Coś pięknego, ja za 2-3 lata zaczynam budowę domu i robię od razu z piwnica pod powierzchnią całego domu, cześć będzie właśnie jako piwnica na przetwory, piwa, wina a 2ga połowa jako miejsce relaksacyjne ze stołem do bilarda i stołem do tenisa stołowego itp. Andy, jaka tam panowała temperatura w Lipcu/Sierpniu ? I jaka obecnie ? Pozdrawiam, Edytowane 27 Września 2019 przez Rafał z Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Rafal, ja to wpiwnicy tego wszystkiego chyba nie pomieszcze, ale w garazu i piwnicy to juz tak, odpowiedni wystruj, i mozna siedziec nie wychodzic, a do tego dojda jeszcze wina, i beczki debowe Wysłane z mojego H9436 przy użyciu Tapatalka bielok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał z Łodzi Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Marcheli, nie wiem ile masz m2 ale stoły do tenisa ziemnego są składane A swoją drogą bardzo bardzo ładne uchwyty do nalewania. Mi się podobają takie długie angielskie gdzie pociągasz nimi 2 razy i masz pełny kufel ale nie mogę nigdzie takiego znaleźć Gdy mieszkałem w Anglii to się w tego typu nalewakach zakochałem, wyglądają pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Te angielskie to sa chyba pompy, kiedys w szkocji mieszkalem to takie byly, pompowalo.sie nimi, moje sa robione.recznie, jak i resztaWysłane z mojego H9436 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy196824 Opublikowano 11 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 W lipcu temperaturę miałem 12 stopni, teraz mam 11 stopni i wilgotność 73%. Jak bym drugi raz budował to było by kilka zmian. Ściany by poszły lane z betonu ,a nie z bloczka fundamentowego. Duży koszt uszczelniania i dużo pracy, ale teraz jest ok. mam sucho bez plam i wykwitów. Wielkości bym nie zmieniał jest idealna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksiegarz5 Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 @andy196824Trochę to chyba była to mnie odpowiedź, bo pisałem do ciebie PW, ale nie jestem pewien ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi