JanuszMyszyński Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Witam. Znalazłem w sieci ciekawą i miłą dla oka stronkę, dotyczy ona odmian i cech chmielu. Nie ma tam chyba nic odkrywczego i nowatorskiego, ale nowicjusze i ludzie zaczynający warzyć znajdą tam pewnie parę ciekawych wskazówek. https://ychhops.com/varieties Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 http://www.piwo.org/topic/22257-galena/?p=417405Jeszcze Beerlegends z ciekawych stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwesoly Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Ciekawe jak Bobek pachnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszMyszyński Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Ciekawe jak Bobek pachnie. Piszą, że kwiatami i sosną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Ciekawe jak Bobek pachnie. Bobkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Dostaliśmy swego czasu od TB przez Jarasa Bobka 3 letniego Tak aromatycznego ziołowo-żywicznego chmielu dawno nie czułem, pomimo jego delikatnego utlenienia bardzo fajnie w piwie wychodził. Dla mnie ładniej pachniał od Premianta wręcz porównywalnie do Saaza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi