Piotr Rosiak Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Witam po modernizacji forum mam problem z zalogowaniem się na kompie.Logowalem się przez konto google a dziś nie mogę wyskakuje mi że hasło jest nie poprawne.Na pewno jest dobre bo ho nie zmieniłem.proszę o pomoc. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Ciasteczka wyczyść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Rosiak Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Wyczyscilem i nic nie pomoglo w zakładce powiąż swoje konta podaję email i hasło mam komunikat hasło niepoprawne.Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Wyloguj się i spróbuj zalogować klikając w button "zaloguj przez google". Jeżeli pojawi się numer błędu to wklej go tu proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Rosiak Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Mam się wylogowac z tapatalk.Próbuje się właśnie zalogować kontem google i nie idze Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 @Piotr Rosiak Podajesz hasło do konta na forum, nie do konta Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Rosiak Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Ja zawsze logowalem się przez konto google Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 @Piotr Rosiak Podaj hasło do konta forum na tym ekranie jest to dość niejasno napisane, ale u mnie zadziałało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Rosiak Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Powiem tak konta na forum nigdy nie zakładałem zawsze logowalem się za pomocą konta z google.Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval_blazej Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Musisz ustawić nowe hasło przez "zapomniałem hasła " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Rosiak Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Dzieki bardzo po resecie hasła ruszyło. do zamknięcia. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Września 2017 przez Piotr Rosiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi