Bartek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) Z nowym 2008 rokiem postanowiłem zaprzestać picia piwa, a rozpocząć jego domową produkcję! Jak mi to wyjdzie to się dopiero okaże! Browarnicy pamiętajcie o jednym - Piwo bez chmielu, masło bez soli, koń bez ogona, kobieta bez cnoty jednakową mają wartość! Oby tego chmielu nigdy Wam nie zabrakło! Pozdrawiam Edytowane 7 Stycznia 2008 przez Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Jak przestałeś pić piwo to po co je chcesz produkować? JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Przestałem pić piwo ponieważ mięsień piwny się rozrastał A tak poważnie to obiecałem sobie, że kolejnym piwem jakie wypiję będzie piwo, które zrobię osobiście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shlangbaum Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Witam nowego forumowicza i gratuluje odważnego postanowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 A tak poważnie to obiecałem sobie, że kolejnym piwem jakie wypiję będzie piwo, które zrobię osobiście! Witaj na forum Bardzo szczytna idea, gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Oj Bartek wydaje mi się, że przy swoim piwie z tym mięśniem będzie jeszcze trudniej. Wiem po sobie. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 ciiii bo się przerazi jeszcze, witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Nie bójcie się o mnie, przerazić to się nie przerażę. Bo jak mówił Jurek Kiler - trzeba być twardym, a nie miętkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 No to powodzenia czekam na efekty i trzymam kciuki. Mam nadziejęże się pochwalisz na forum. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Witam na forum i życzę powodzenia w warzeniu własnego piwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi