emcede Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Witam Jak w temacie, w jakiej formie dawać owoce na cichą, świeże czy z puszki?Jak świeże to jak je dezynfekować?Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undeath Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 W tym cały myk by świeżych owoców nie dezynfekować. Były tematy nie dawno o tym: Link to comment Share on other sites More sharing options...
emcede Posted November 21, 2017 Author Share Posted November 21, 2017 Kurcze jakoś nie przekonuje mnie takie sypnięcie na żywca, niby środowisko zdominowane ale.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undeath Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 No to użyj piro albo przepłucz je w starsanie dla świętego spokoju. Nie raz dodawałem owoce bez dezynfekcji wcześniejszej i nie miałem z tego tytułu infekcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Daj mrożone. Wystarczy, nie trzeba dezynfekować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziedzicpruski Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 A jak długo trzymać w piwie(no to tak naprawdę kwas) suszone śliwki, dałem 600 g , tydzień wystarczy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now