emcede Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Witam Jak w temacie, w jakiej formie dawać owoce na cichą, świeże czy z puszki?Jak świeże to jak je dezynfekować?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 W tym cały myk by świeżych owoców nie dezynfekować. Były tematy nie dawno o tym: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Kurcze jakoś nie przekonuje mnie takie sypnięcie na żywca, niby środowisko zdominowane ale.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 No to użyj piro albo przepłucz je w starsanie dla świętego spokoju. Nie raz dodawałem owoce bez dezynfekcji wcześniejszej i nie miałem z tego tytułu infekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Daj mrożone. Wystarczy, nie trzeba dezynfekować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 A jak długo trzymać w piwie(no to tak naprawdę kwas) suszone śliwki, dałem 600 g , tydzień wystarczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się