Przemas.IE Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Witam Planujé przeobic zamrazarke na keezer i mam pytanko odnosnie termostatu/ kontrolera??? Czy jest ktos kot polecil by mi dobry termostat/kontroler. cos prostego w przystepnej cenie. wiem ze jest tego pelno na w internecie i nie o to chodzi ze mi sie szukac nie chce, tylko im wiecej szukam tym mniej wiem. potrzebuje cos gdzie ustawiam temperature po osiagnieciu ktorej odlaczy mi zasilanie, chyba tyle. z gory dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 29 minut temu, Przemas.IE napisał: Witam Planujé przeobic zamrazarke na keezer i mam pytanko odnosnie termostatu/ kontrolera??? Czy jest ktos kot polecil by mi dobry termostat/kontroler. cos prostego w przystepnej cenie. wiem ze jest tego pelno na w internecie i nie o to chodzi ze mi sie szukac nie chce, tylko im wiecej szukam tym mniej wiem. potrzebuje cos gdzie ustawiam temperature po osiagnieciu ktorej odlaczy mi zasilanie, chyba tyle. z gory dzieki. Może to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki161 Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Najprosciej i najtaniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Tylko czy elektroniczny laik to ogarnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki161 Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Ja ogarnalem, wiec kazdy ogarnie W necie masz od cholery schematow i filmikow z podlaczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 czy w zestawie do tego jest tez sonda? 8 euro to niewielki pieniadz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 5 minut temu, Przemas.IE napisał: czy w zestawie do tego jest tez sonda? 8 euro to niewielki pieniadz. Jest sonda, a zapasowa na ali kosztuje 1 dolca z wysyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary86 Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=30TvX1Zz1-Y Tu masz filmik na podstawie którego składałem swój sterownik do lodówki, w której prowadzę fermentację. Z racji że nie mam lutownicy, przewody połączyłem złączkami jak poniżej (kilkadziesiąt groszy sztuka) i wszystko działa bez zarzutu od blisko roku. Edytowane 15 Lutego 2018 przez Hary86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotohobby Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 http://allegro.pl/regulator-temperatury-z-plastikowa-obudowa-i7167732966.html A może coś takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki161 Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Funkcje podobne, dolicz jeszcze koszt zasilacza na 12V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi