CraftMat Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Uwarzyłem APA z płatkami owsianymi 5 BLG. Problem polega na tym, że US 05 jakoś spektakularnie nie zabrały się do roboty. Czy to wynika z niskiego ekstraktu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 27 minut temu, CraftMat napisał: Uwarzyłem APA z płatkami owsianymi 5 BLG. Problem polega na tym, że US 05 jakoś spektakularnie nie zabrały się do roboty. Czy to wynika z niskiego ekstraktu? Tak. Taki ekstrakt to one w kilkanaście godzin przerobią. CraftMat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versaar Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Pewnie nawet nie zauważyłeś, jak burzliwa się zaczęła i skończyła CraftMat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagr Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Dnia 17.02.2018 o 13:29, CraftMat napisał: Uwarzyłem APA z płatkami owsianymi 5 BLG. Problem polega na tym, że US 05 jakoś spektakularnie nie zabrały się do roboty. Czy to wynika z niskiego ekstraktu? Cześć, a ja przychodzę z pytaniem, posiadasz gdzieś zapiski/instrukcję dla tego piwka? Poza tym trochę czasu już minęło, próbowałeś? Sam zastanawiam się nad kilkoma "lekkimi" na lato Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi