CraftMat Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Uwarzyłem APA z płatkami owsianymi 5 BLG. Problem polega na tym, że US 05 jakoś spektakularnie nie zabrały się do roboty. Czy to wynika z niskiego ekstraktu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawron Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 27 minut temu, CraftMat napisał: Uwarzyłem APA z płatkami owsianymi 5 BLG. Problem polega na tym, że US 05 jakoś spektakularnie nie zabrały się do roboty. Czy to wynika z niskiego ekstraktu? Tak. Taki ekstrakt to one w kilkanaście godzin przerobią. CraftMat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versaar Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Pewnie nawet nie zauważyłeś, jak burzliwa się zaczęła i skończyła CraftMat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagr Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Dnia 17.02.2018 o 13:29, CraftMat napisał: Uwarzyłem APA z płatkami owsianymi 5 BLG. Problem polega na tym, że US 05 jakoś spektakularnie nie zabrały się do roboty. Czy to wynika z niskiego ekstraktu? Cześć, a ja przychodzę z pytaniem, posiadasz gdzieś zapiski/instrukcję dla tego piwka? Poza tym trochę czasu już minęło, próbowałeś? Sam zastanawiam się nad kilkoma "lekkimi" na lato Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts