josefik Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Jaki czarny, skoro zielony. Kuli gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Na stronie Bractwa Piwnego pojawił się wywiad z Krzysztofem - zdobywcą Tytułu. Zapraszam do lektury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 (edytowane) Wyniki I Szczecińskiego konkursu Piw Domowych "Pivaria" już wpisane do rankingu Domowy Piwowar Roku 2012 Rok dobrze się rozpoczął dla Agnieszki Łopaty - Gratulujemy. Może będziemy mieli w tej edycji kolejną domową Piwowarkę roku - kto wie ? Edytowane 21 Marca 2012 przez pioturek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Po konkursach we Wrocławiu i Krakowie, Agnieszka jest dalej na prowadzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Konkurs Grodziski za nami a na czele dalej bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirogster Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 (edytowane) Parafrazujac 'pilkarskie' powiedzenie Dziadzia Gorskiego: Wiele osob warzy piwo, ale i tak w konkursach wygrywaja ciagle ci sami Edytowane 4 Czerwca 2012 przez mirogster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 (edytowane) Parafrazujac 'pilkarskie' powiedzenie Dziadzia Gorskiego: Wiele osob warzy piwo, ale i tak w konkursach wygrywaja ciagle ci sami Często tak jest, ale np. w ostatnim konkursie powiedzenie się nie sprawdziło . Zobaczymy ja będzie to wyglądało po Częstochowie a zwłaszcza po Żywcu... Edytowane 4 Czerwca 2012 przez pioturek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 10 kategorii Żywca zadecyduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Po konkursach we Wrocławiu i Krakowie, Agnieszka jest dalej na prowadzeniu Po Żywcu jest już chyba bezkonkurencyjna ;-) A czy jest gdzieś bieżący ranking / punktacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jakaś klasyfikacja jest ? Przed nami ostatni konkurs w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Można samemu wyliczyć punktację. Tylko które konkursy brać pod uwagę, a których nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Myślę że nawet bez liczenia punktów można już wręczyć puchar Agnieszce. Gratulacje. Mam nadzieję że się nie przerobiłem z tymi gratulacjami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Na stronie Bractwa Piwnego pojawiło się podsumowanie rankingu do Tytułu Domowego Piwowara / Piwowarki roku 2012. Moje gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Aga, gratulacje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Szacun gratuluje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Zdecydowany LIDER GRATULUJE!! Edytowane 2 Stycznia 2013 przez Przemczysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Gratulacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Agnieszka Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Jak już wspominałem, kropla drąży skałę, Aga gratulacje i Twoje . Myślę, że zrobisz jakąś MEGA imprę w Bieszczadach . Edytowane 2 Stycznia 2013 przez kentaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Gratulacje dla Agi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 AGA tutaj również gratulacje. Dla przypomnienia już się nie mogę doczekać degustacji najlepszych piw w Koniakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Myślę, że zrobisz jakąś MEGA imprę w Bieszczadach . No ja myślę! W Centrum Ursa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 AGA tutaj również gratulacje. Dla przypomnienia już się nie mogę doczekać degustacji najlepszych piw w Koniakowie Z tym może być ciężko bo wszystko 'wyszło', ale postaram się coś dobrego przywieźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ja też chciałem pogratulować zwyciężczyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Aga gratuluję i dodam że zaskoczony nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi