Kasspar Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Serdecznie witam wszystkich pasjonatów piwowarstwa. Praktycznie dopiero rozpoczynam swoją przygodę z piwowarstwem dlatego mam ogromną nadzieję, że będę mógł się dowiedzieć wielu przydatnych rzeczy od doświadczonych piwowarów tym bardziej, że pasję postanowiłem połączyć z przyszłym życiem gdyż jestem studentem Biotechnologii ze specjalnością fermentacja na Politechnice Łódzkiej;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witam na forum i życzę powodzenia we warzeniu. jestem studentem Biotechnologii ze specjalnością fermentacja Znalazł się ktoś, kto mi wytłumaczy ten diagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 pozdrawiam kolegę po fachu, ja też studiuję "ten przyszłościowy" kierunek, ale na Politechnice Warszawskiej. Moja druga połówka też jest po tym i od września szuka pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 I ja witam i powodzenia życzę. Jejski, nie przesadzaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasspar Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Hehehe diagram konkretny, nie śmiejcie się ale kiedyś na egzamin z biochemii umiałem nawet kawałeczek tej plątaniny. Dzięki za serdeczne przyjęcie. P.S ,,Biotechnologia" ładnie brzmi, bardzo przyszłościowy kierunek:smilies: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 to kłamstwo powtarzane od lat które stało się prawdą... studia fajne ale nie ma w tym kraju pracy dla ludzi z naszym wykształceniem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witam nowego piwowara :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Nie przejmujcie się pracą. Będziecie warzyć u siebie. Witam nowego i życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio0 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Cześć biotechnologu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Niestety nie ma pracy dla technologów żywności. No może jest, ale dla tych z przynajmniej 5-letnim stażem na stanowisku. Student i tak zaczyna od pracy na kasie w riełalu Witam i życzę powodzenia (na studiach i w domowym browarze)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmi Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 O witam, ja w Piotrkowie jestem rzadko ale zanotuj mnie sobie w kontaktach, zawsze służę pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witaj na forum Kasspar mam nadzieję, ze dzięki nam rozwiniesz swoją pasję. Niestety nie ma pracy dla technologów żywności. No może jest, ale dla tych z przynajmniej 5-letnim stażem na stanowisku. Student i tak zaczyna od pracy na kasie w riełalu Nie jest chyba aż tak źle. Skończyłam Technologię, mój brat również. Oboje nie mieliśmy problemów ze znalezieniem po studiach pracy w zawodzie. Później fakt miałam lekką przerw, ale chyba też i ambicje większe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Tylko my jesteśmy na BIOtechnologii, a to od technologii żywienia dzieli spora przepaść.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi