Jump to content

Witam z Piotrkowa Trybunalskiego

Recommended Posts

Serdecznie witam wszystkich pasjonatów piwowarstwa.

Praktycznie dopiero rozpoczynam swoją przygodę z piwowarstwem dlatego mam ogromną nadzieję, że będę mógł się dowiedzieć wielu przydatnych rzeczy od doświadczonych piwowarów tym bardziej, że pasję postanowiłem połączyć z przyszłym życiem gdyż jestem studentem Biotechnologii ze specjalnością fermentacja na Politechnice Łódzkiej;)

Pozdrawiam

Witam na forum i życzę powodzenia we warzeniu.

jestem studentem Biotechnologii ze specjalnością fermentacja

Znalazł się ktoś, kto mi wytłumaczy ten diagram :)

pozdrawiam kolegę po fachu, ja też studiuję "ten przyszłościowy" kierunek, ale na Politechnice Warszawskiej. Moja druga połówka też jest po tym i od września szuka pracy...

Hehehe diagram konkretny, nie śmiejcie się ale kiedyś na egzamin z biochemii umiałem nawet kawałeczek tej plątaniny.

Dzięki za serdeczne przyjęcie.

P.S ,,Biotechnologia" ładnie brzmi, bardzo przyszłościowy kierunek:smilies:

Niestety nie ma pracy dla technologów żywności. No może jest, ale dla tych z przynajmniej 5-letnim stażem na stanowisku. Student i tak zaczyna od pracy na kasie w riełalu

Witam i życzę powodzenia (na studiach i w domowym browarze)!

Witaj na forum Kasspar :) mam nadzieję, ze dzięki nam rozwiniesz swoją pasję.

Niestety nie ma pracy dla technologów żywności. No może jest, ale dla tych z przynajmniej 5-letnim stażem na stanowisku. Student i tak zaczyna od pracy na kasie w riełalu

Nie jest chyba aż tak źle. Skończyłam Technologię, mój brat również. Oboje nie mieliśmy problemów ze znalezieniem po studiach pracy w zawodzie. Później fakt miałam lekką przerw, ale chyba też i ambicje większe :)