misio melu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 (edytowane) kawałek historii znaleziony w garażu...piwo kupiłem w nadmorskich Dąbkach (na drogę powrotną) kiedy jeszcze nie było kretyńskich ograniczeń obszaru sprzedaży... oczywiście jest to BRACKIE z BBZ Edytowane 22 Czerwca 2010 przez misio melu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 z Browar.biz: "W Cieszynie i okolicy piwo w sprzedaży od 29 czerwca w sklepach Społem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Byłem dzisiaj w Cieszynie w Browarze dowiedziałem się że piwo Mastne w butelkach trafi do sklepów na terenie Cieszyna w tym tygodniu ( mamy już czwartek pewnie nie zdążą ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Trzeba się będzie wybrać do Cieszyna :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 na imprezie w Browarze mówili, że będzie w sprzedaży już od weekendu... ?!?! :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 (edytowane) Brackie Mastne w butelkach jest już w sprzedaży w ogródkach na rynku w Cieszynie (Herbowa i ogródek Herbowej po przeciwnej stronie rynku - obok ogródka "Orbisu"). Cena 5,50 zł. W sklepach "Społem" będzie od wtorku (info ze sklepu). Edytowane 27 Czerwca 2010 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Mastne można już dostać w Cieszynie w sklepach "Społem" za 3,90zł butelka. Zakupiłem dziś 3 buteleczki, leżą w lodówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Szkła nie widziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Kufli, szklanek czy pokali niestety nie widziałem... tylko piwo w butelkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 (edytowane) Mastne można już dostać w Cieszynie w sklepach "Społem" za 3,90zł butelka. Zakupiłem dziś 3 buteleczki, leżą w lodówce Potwierdzam... od wtorku godziny 10.30 jest w sklepie Społem na ul Regera (koło Muzeum i Parku Pokoju). Facet z Żywca co ustawiał regalik gdy zapytałem o "szkło" powiedział, że za 2 tygodnie ma być jakaś promocja. I tym sposobem w mojej lodóweczce spotkały się Mastne i ostatnie dwie butelki Koźlaka... Edytowane 30 Czerwca 2010 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio melu Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 jak na razie o szkle nikt nic nie słyszał (chyba ,że właśnie się rodzi) mastne do dwóch tygodni ma się pojawić w Almie oraz na terenie kraju w 'specjalistycznych sklepach' no to uraaaa.... do sklepów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio melu Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 (edytowane) a tu bach...jest wcześniaczek....zaskoczenie normalnie...jednak szkiełko będzie Edytowane 1 Lipca 2010 przez misio melu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio melu Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 w sobotę cdn zwiedzania BBZ dla tych ,którzy się nie załapali na 'mastnej' imprezie (garmażerka również-tym razem bez grilla- bigosy itd...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio melu Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 będzie też możliwość zakupu szkła (fot. wyżej) najprawdopodobniej 5zeta za sztukę (chyba ,że "dobrodziej" Zwierzyna narzuci sobie więcej marży - co jest niewykluczone ponieważ jak pamiętam to u niego kilo ziemniaków wyceniono na 60zeta a karczku na 150 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 będzie też możliwość zakupu szkła A może wiewiórka powiedziała gdzie będzie można zakupić szkło i od kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 jak pamiętam to u niego kilo ziemniaków wyceniono na 60zeta a karczku na 150 ) Surowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Pochwalcie się jak to jubileuszowe piwo smakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Pochwalcie się jak to jubileuszowe piwo smakuje Tak: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?p=906546#poststop Mnie smakowało, ale piłem je w deszczu z plestiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio melu Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 (edytowane) będzie też możliwość zakupu szkła A może wiewiórka powiedziała gdzie będzie można zakupić szkło i od kiedy? a że no i że no że ten tego... przecież wcześniej wrzuciłem wpis ,że jest powtórka 'mastnego zwiedzania' itd... i coś tam się jeszcze ma dziać...piwko mastne lać...kufle(pokale) sprzedawać... mnie mastne zdecydowanie bardziej smakuje od brackiego (słodsze i co oczywiste niepasteryzowane z kega jest zabójczo lepsze niż z butelki) Edytowane 9 Lipca 2010 przez misio melu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio melu Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 piszę dla wszystkich niedowiarków-wczoraj na placu degustacyjno-garmażeryjnym w BBZ wpadła na mastne moja wiewiórka-myślę ,że widziało ją lekko licząc 50 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dobra wiadomość: Nowa warka Mastnego ! Zła wiadomość: nie będzie beczkowego - tylko butelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Wyszpiegowane na browar.biz (dla tych co jeszcze nie wiedzą): "Kolejne warki Mastnego stały się faktem. Piwo będzie dostępne w nowej szacie graficznej od czerwca od Festiwalu Birofilia. Mastne zostanie rozlane do butelek i beczek." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 He he będzie do porównania z wyleżakowanym :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi