morgus Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Witam, Kupiłem kapslownice Grifo HD i po zakapslowaniu mam problem z wyjęciem butelki z głowicy, musze dość mocno pociągnąć butelkę w dół i na boki żeby wyszła z głowicy. Czy to normalne? Czy ktoś, kto używa tej kapslownicy miał tak samo i później ta glowica się wyrobi czy dostałem wadliwy egzemplarz? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielN Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 7 minut temu, morgus napisał: Witam, Kupiłem kapslownice Grifo HD i po zakapslowaniu mam problem z wyjęciem butelki z głowicy, musze dość mocno pociągnąć butelkę w dół i na boki żeby wyszła z głowicy. Czy to normalne? Czy ktoś, kto używa tej kapslownicy miał tak samo i później ta glowica się wyrobi czy dostałem wadliwy egzemplarz? Pozdrawiam Wyrobi się za jakiś czas i będzie lżej wyciągać. I wystarczy lekki ruch w którąś ze stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matz Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Mam to samo, prawdopodobnie pomogło by polerowanie wewnętrznej strony. Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 W40 pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal75 Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 11 godzin temu, Matz napisał: Mam to samo, prawdopodobnie pomogło by polerowanie wewnętrznej strony. po co ? ja po 100 warkach musiałem wymienić głowicę bo była tak luźna że nie domykała już kapsli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 U mnie jakieś 150 warek i dalej muszę wyciągać z głowicy butelki czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobbysta Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 po co ? ja po 100 warkach musiałem wymienić głowicę bo była tak luźna że nie domykała już kapsli100 warek w przypadku niektorych to by pewnie z 10 lat bylo Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal75 Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Teraz, Hobbysta napisał: 100 warek w przypadku niektorych to by pewnie z 10 lat bylo Jak się dużo chleje to się dużo warzy Robert87, morgus, BitterEater i 1 inny 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagr Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 W dniu 7.11.2018 o 18:20, morgus napisał: Witam, Kupiłem kapslownice Grifo HD i po zakapslowaniu mam problem z wyjęciem butelki z głowicy, musze dość mocno pociągnąć butelkę w dół i na boki żeby wyszła z głowicy. Czy to normalne? Czy ktoś, kto używa tej kapslownicy miał tak samo i później ta glowica się wyrobi czy dostałem wadliwy egzemplarz? Pozdrawiam Zdecydowanym ruchem w jedną ze stron i butla wychodzi elegancko Robert87 i morgus 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi