ili Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Witam. Mam pytanie dot. licencji Beer Smith 2. Czy można ją przenieść na innego użytkownika? Chodzi mi i o to, że nie chcę już używać tego programu i mogę odsprzedać licencję za tańsze pieniądze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 @ili Skorzystaj z supportu http://beersmith.com/contact-us/ - odpowiadają bardzo sprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Soravin Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 A czy wiadomo kiedy będzie można nabyć licencje Beersmith3, w sklepie jest niedostępna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fradio Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Nie wiem jak cenowo, ale bez problemu można kupić przez stronę beershmita. Jest dostępny w kilku opcjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Soravin Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 W dniu 5.12.2018 o 23:36, Fradio napisał: Nie wiem jak cenowo, ale bez problemu można kupić przez stronę beershmita. Jest dostępny w kilku opcjach. OK, dzięki zakupione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Cytat Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem oprogramowania Beersmith w Polsce! moja babcia mawia " srają muchy, będzie wiosna" Dam zarobić innym, Adminie zmień opis bo wprowadza w błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Nie rozumiem komentarza @anteks. Fakt braku licencji jest spowodowany innymi czynnikami. Nikomu nic nie zabraniam, wolny rynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Myślałem że "autoryzowany dystrybutor" posiada w stałej ofercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 No jak były 3 lata non stop, to chyba nie najgorzej Sprawa utknęła z powodów finansowych, dokładnie opłacalności, w okolicach października. Nie mniej jednak kody są dostępne już w sprzedaży. anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi