prusak Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Tylko musi być twardy, bo sentymentów nie będzie. Zastanowię się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 (edytowane) Cześc Tylko musi być twardy' date=' bo sentymentów nie będzie. [/quote'] Zastanowię się... Zastanów się dobrze Ja pamiętam jak Rubezahl podniesionym głosem tak ze było go słychać na całym placu przy browarze Zamkowym (na szczęście większość już była załatwiona) degustował moje piwo: - Jejku! A co to! GUMA BALONOWA! Masz powąchaj (to było do Zibiego) Czujesz? Czujesz! guma balonowa!! Kurde jaka to była wada fermentacji !?!?!!? hihihihi tak właśnie było Edytowane 8 Czerwca 2010 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 i weź się tu człowieku ujawnij, najlepiej to samemu spijać co się uwarzyło, człowiek jakiś taki pozbawiony kompleksów jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 ... pamiętam jak Rubezahl podniesionym głosem tak ze było go słychać na całym placu przy browarze Zamkowym (na szczęście większość już była załatwiona) degustował moje piwo:- Jejku! A co to! GUMA BALONOWA! Masz powąchaj (to było do Zibiego) Czujesz? Czujesz! guma balonowa!! Kurde jaka to była wada fermentacji !?!?!!? hihihihi tak właśnie było eee... podniesionym głosem to do mnie podobne, reszty nie potwierdzam! Faktem jest, że kosztowałem Twojego Wita z 1,5-2 l butli, dobry, cytrynowo-kwaskowy, ale smak gumy balonowej? Wrażeń było wprawdzie wiele, wieczór był jednak jeszcze 'młody'... - muszę wypytać Zibiego na 'okoliczność'. Jest wstępny plan pojawienia się w Żywcu, do zobaczenia. ... (i przygotuj do degustacji jakieś piwko, tym razem bez gumy ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 ... pamiętam jak Rubezahl podniesionym głosem tak ze było go słychać na całym placu przy browarze Zamkowym (na szczęście większość już była załatwiona) degustował moje piwo:- Jejku! A co to! GUMA BALONOWA! Masz powąchaj (to było do Zibiego) Czujesz? Czujesz! guma balonowa!! Kurde jaka to była wada fermentacji !?!?!!? hihihihi tak właśnie było eee... podniesionym głosem to do mnie podobne' date=' reszty nie potwierdzam! Faktem jest, że kosztowałem Twojego Wita z 1,5-2 l butli, dobry, cytrynowo-kwaskowy, ale smak gumy balonowej? Wrażeń było wprawdzie wiele, wieczór był jednak jeszcze 'młody'... - muszę wypytać Zibiego na 'okoliczność'. Jest wstępny plan pojawienia się w Żywcu, do zobaczenia. ... (i przygotuj do degustacji jakieś piwko, tym razem bez gumy ).[/quote'] Dla mnie ten wit był super i nie wiem czy pamiętasz bielok powiedziałem że super piwo.i muszę takie zrobić,ale gumy balonowej nie pamiętam,a świeżo co wyszliśmy ze zwiedzania browaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 To może ta guma to z koźlaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Cześc To może ta guma to z koźlaka. nieeeeeee, to był któryś ale albo pseudo belg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Cześc To może ta guma to z koźlaka. nieeeeeee, to był któryś ale albo pseudo belg No wiesz w belgach ta guma balonowa jest pożądana więc się czepiałeś jak pijany latarni Fajnie było w Cieszynie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitos Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 też się wybieramy, aczkolwiek muszę jeszcze załatwić nocleg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 też się wybieramy, aczkolwiek muszę jeszcze załatwić nocleg To się chłopie obudziłeś Najnowsza pogoda to: 18°C i lekki deszczyk. Pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 też się wybieramy' date=' aczkolwiek muszę jeszcze załatwić nocleg [/quote']To się chłopie obudziłeś Najnowsza pogoda to: 18°C i lekki deszczyk. Pasuje Jak tak dalej pójdzie to będzie 10°C i ulewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Jak tak dalej pójdzie to będzie 10°C i ulewa. Mamy namiot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Sam nie wiem co gorsze: te 10°C i ulewa czy 35°C w cieniu. W upał pod takim namiotem może być nie do wytrzymania... Pogodynka na przyszły weekend prognozuje umiarkowaną pogodę (19-21°C zachmurzenie, ale bez deszczu), ale to jeszcze zbyt długa prognoza, żeby to było coś pewnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Mamy namiot Koledzy w czasie konkursu w Wodzisławiu namawiali i tak się przymierzamy z kolegą na wyjazd do Żywca. Orientuje się ktoś czy w samym Żywcu (najlepiej jak najbliżej browaru) znajduje się jakieś pole namiotowe? Google wypluwa mi tylko w okolicy, a zależało by mi aby nie ruszać samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Tego to nie wiadomo. Poszukaj na stronach Żywca czy nie mają tam jakiegoś OSiRu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitos Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Mamy namiot Koledzy w czasie konkursu w Wodzisławiu namawiali i tak się przymierzamy z kolegą na wyjazd do Żywca. Orientuje się ktoś czy w samym Żywcu (najlepiej jak najbliżej browaru) znajduje się jakieś pole namiotowe? Google wypluwa mi tylko w okolicy' date=' a zależało by mi aby nie ruszać samochodu. [/quote'] http://www.hoteldebina.pl/camping.html tylko z tym się spotkałem jak szukałem noclegu jakieś 3,5 km od browaru także bez samochodu dasz radę chyba, że nocleg, ja załatwiłem sobie dziś Noclegi "Kometa" Żywiec ul. Fabryczna 1 Telefon: 0 33 860 22 93, 90 zł za pokój 2 osobowy może jeszcze mają wolne miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 (edytowane) POZOR POZOR Z najnowszych wieści, wesoły autobus z Poznania ponoć już zapakowany Niestety dwóch musiało iść na hol Dziś pogoda 20km od Żywca była praktycznie bez chmurki, bez upału. Jutro ponoć ma być podobnie. W razie czego zjawie sie przynajmniej na chwile. Edytowane 17 Czerwca 2010 przez bolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 ale jak dojedziemy to pióropusze potargane już będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Wam to dobrze a mi się kierowca rozchorowała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 możemy cię zabrać z trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 A po ciul mam klarować' date=' jak filtracja to kastracja. Mętne jest piękne.[/quote'] Bo mętne piwo jest ciulate. Tym bardziej po 3 tygodniach będzie waliło drożdżami. Nie dosyć że ciulaty wygląd to jeszcze ciulaty zapach. Bielok zapraszam na Hellesa z beczki, o nazwie Karraka. Jak na beczkowe, które miałem do tej pory, to bardzo klarowne, także myślę, że nie będzie Ci waliło drożdżami. Zresztą wszystkich zapraszam. Jutro będzie miało 21 dni od zadania drożdży i 5 dni od rozlewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zresztą wszystkich zapraszam. Ciekaw jestem czy do jutra coś zostanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zresztą wszystkich zapraszam. Ciekaw jestem czy do jutra coś zostanie? Zamierzam dopiero jutro odpalić, także spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zresztą wszystkich zapraszam. Ciekaw jestem czy do jutra coś zostanie? Zamierzam dopiero jutro odpalić' date=' także spokojnie. [/quote'] Już my Cię przekonamy, że czekanie do soboty nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 a zacznie się od "chodź spróbujemy czy nie skisło, tak po małym żeby jutro wstydu nie było" i zanim się człowiek obaczy to poleci sama piana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi