elroy Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witajcie Napisała do mnie Pani Sławomira z Wydawnictwa Muza S.A. z pytaniem, czy w naszym środowisku nie znalazłyby się dwie osoby chętne do pracy nad tłumaczeniem z angielskiego leksykonu "1001 Piw które musisz spróbować". Wymagana bardzo dobra znajomość języka oraz terminologii piwno/piwowarskiej. Kontakt do Pani Redaktor podam zainteresowanym na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkos Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Byłbym zainteresowany :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 ja mógłbym pomóc przy korekcji merytorycznej przy tłumaczeniu, bo jak czytam o piwie z kolekcji wiedzy i życia to już pierwsze zdanie jest błędne a dalej przy opisie technologii jest tylko gorzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Hmmm...kuszące ale Kurcze nie mam czasu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Panowie Alkos, wsaczuk, oraz seniorroberto - sprawdźcie pocztę. Przekazałem Wasze namiary do redakcji. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi