Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Hejka Nie wiem czy już zdurniałem na starość i sam coś źle robię... Praktycznie przy każdej próbie zalogowania do forum dostaje błąd logowania - czy to wprowadzam hasło z palca, czy menadżerem haseł. W efekcie blokada i resetowanie hasła. Nigdzie indziej nie mam takich problemów... Możecie mi podpowiedzieć czy ta jakiś błąd forum, czy ja coś źle robię bo już mi gałązki opadają? Rolnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Jest taki niuans, znam temat niestety Loguj się proszę swoim nickiem, nie adresem email. Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 No pacz, pomogło Czyli to zły administrator nabroił, nie ja Rolnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Tak tak, jesteś niewinny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Nawiązując do tego tematu mam prośbę o testy z Waszej strony. Spróbujcie zalogować się tak poprzez nick jak i poprzez pełny adres email (ten z profilu oczywiście) Nie mogę namierzyć przyczyny tego stanu rzeczy, że logowanie po adresie email nie zawsze się udaje. Jeżeli komuś poprzez email się nie uda, to proszę o info w tym wątku. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Po email nie mogę się zalogować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 A teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 (edytowane) A teraz mogę Edytowane 8 Lipca 2019 przez Mibor elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Problem namierzony Dziękuję! Mibor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi