tavPIX Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Witam serdecznie, Po ostatnich warkach - w taki czy inny sposób - zostało mi trochę słodów. Chciałem się podpytać czy ktoś może ma pomysł/propozycję co można by z tego nagotować? Ja sam niestety nie mam doświadczenia na tyle, żeby samemu skomponować tak coby piwo było smaczne (2 próby, raczej średnie). Gdyby ktoś miał podpowiedź to byłbym wdzięczny Pilzneński VM - 2,5kg Pszeniczny Weyerman - 0,5kg Pale Ale WM - 0,5kg Monachijski VM - 0,25kg Oczywiście wiem, że trzeba będzie dokupić resztę/brakujące i oczywiście chmiel i drożdże. Z góry dzięki za pomoc i wsparcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynMojegoStarego Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Syp wszystko i nachmiel do 40 IBU i na aromat. Dodaj jakieś neutralne drożdże i włala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 1 godzinę temu, tavPIX napisał: Z góry dzięki za pomoc i wsparcie. Od lat jest wątek do takich zapytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tavPIX Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Ok, dziękuję za podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi