Gruby. Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 J.w czy warto kupić ten garnek? Czy może poszukać coś innego? https://allegro.pl/oferta/garnek-z-kranem-35-l-z-kranikiem-gastronomiczny-30-7071450530 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiwoLab Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Nie warto. Poszukaj coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Wpisz sobie garnek Tadar 36l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby. Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Dzięki @intseed Czyli mogę się nim interesować?:) Mój emaliowany na start ma zbyt wiele odprysków, przez co poszły dwie Warki w kibel z racji infekcji (rdza, krew w smaku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Jeśli ci wielkość pasuje to tak.Ciekawe w nim to że 1cm wysokości to ok. 1l Wysłane z mojego 15 Plus przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyslavv Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Witajcie, Chcę zmienić swój garnek emaliowany 40l na nierdzewny 50l. Na allegro widzę dużo opcji w różnych cenach. Rzuciły mi się w oczy takie dwie sztuki: 1. https://allegro.pl/oferta/garnek-50l-klamry-gar-do-piwa-zacierania-pokrywa-7769522566 2. https://allegro.pl/oferta/kociol-garnek-ze-stali-nierdzewnej-kwasowka-50l-fv-8257462889 Czy ktoś ma doświadczenie z podobnymi cenowo garnkami ? Czy warto ? Jeżeli tak to który według was będzie praktyczniejszy ? pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Ja używam garnak Tadar i jego bym polecał. Różnica w cenie 50L niewielka w porównaniu z tym co linkujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyslavv Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 10 minut temu, korzen16 napisał: Ja używam garnak Tadar i jego bym polecał. Różnica w cenie 50L niewielka w porównaniu z tym co linkujesz znalazłem taki - https://allegro.pl/oferta/garnek-gastronomiczny-stal-nierdzewna-50l-tadar-7888716391 Faktycznie różnica mała, a skoro sprawdzony to tym bardziej dzięki. pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Ja mam 36L, służy mi od kilku lat i jestem z niego zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Jeszcze pytanie czym będziesz grzał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyslavv Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 29 minut temu, korzen16 napisał: Jeszcze pytanie czym będziesz grzał? Właśnie tutaj jest sprawa taka, że jeżeli 50l to chyba taboret, a jeżeli mniejszy to zostanie na kuchni. (gaz) pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Tak czy inaczej ogień pod dnem. Więc wybór jak najbardziej OK. Kapslowe dno ułatwia zacieranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi