borekpriv Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Wprawdzie jestem tu nowy, i na razie 2 warki na koncie , ale przydałoby się wsparcie regionalne np. drożdże nie wystartowały i nie mam innej paczki , stłukł się spławik itp itd , jadę pożyczam oddaję .Przydało by się coś , lub kogoś mieć blisko w razie potrzeby aby pomóc. Więc jeżeli jest ktoś z Bydgoszczy lub okolic to zapraszam. Jakby co mogę wspomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 52 minuty temu, borekpriv napisał: Wprawdzie jestem tu nowy, i na razie 2 warki na koncie , ale przydałoby się wsparcie regionalne np. drożdże nie wystartowały i nie mam innej paczki , stłukł się spławik itp itd , jadę pożyczam oddaję .Przydało by się coś , lub kogoś mieć blisko w razie potrzeby aby pomóc. Więc jeżeli jest ktoś z Bydgoszczy lub okolic to zapraszam. Jakby co mogę wspomóc. https://www.facebook.com/bydgoscypiwowarzy/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARAONMTi0QMSj6X2q0kjbU8mQGsligZ_eJYSQsLEggaYcx5VC6FVNPNBmmnEGEiC_w5JtVj7Qb7ZIUCX może tu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borekpriv Opublikowano 18 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Ok już tam jestem, ale tam są posty z wydarzeń,a tu może być ciekawiej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borekpriv Opublikowano 18 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Facebook jest zły , przez niego giną fora . Na chwilą obecną mogę wspomóc technicznie 3x keg pepsi cornelius 19l Co2 5kg 4 razy ballock pepsi 1raz reduktor co2 1x kran celli 10 skrzynek z butelkami 0,5l część 50/50m do mycia dezynfekowania/płukania dezynfekcji 1x skrzynka z butelkami typu "krachel" 0,5l Surowcowo : gęstwa Drożdże Fermentis Safbrew WB-06 2 tygodnie 1sza tura Słód karmelowy Carapils 0,5kg 1 x Ekstrakt słodowy niechmielony - PALE ALE 1,7 kg Słód Red Ale (melanoidynowy) Viking Malt 0,2 kg Drożdże Fermentis Safbrew S-33 11,5 g Drożdże Fermentis Safbrew WB-06 5,5g Safale s-04 opkx Słód pale/alem kg słod przeniczny 3 kg lubelski 100 gram caskade 100 gram marynka 100 gram Dopiero zaczynam więc mam nadzieję iż oferta pomocy i współpracy się rozszerzy i jestem skory do pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 12 godzin temu, borekpriv napisał: Facebook jest zły , przez niego giną fora . No tak, ale w sprawach nagłych, doraźnych się sprawdza. Piwo.org ma mapę piwowarów i opcję grup, może wykorzystaj je jeśli FB ci nie w smak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGaaD Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Nie każdy ma facebooka za to jest na forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi