michu7 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Cześć Mam na imię Michał od jakiegoś czasu mocno interesuje się wszelkimi wyrobami domowymi mam trochę doświadczenia z winami, nalewkami, Whisky, Oraz wędzeniem i domowym wyrobem wędlin. teraz przyszedł czas na borowarek domowy zakupiłem podstawowy sprzet i zaczynam działać nie mam doświadczenia w piwowarskiej materii więc proszę o pomoc i wyrozumiałośc na początek bo pewnie bede zadawał dużo pytań. Pochodze z Poznania i tu mieszkam . Serdecznie witam społeczność forumowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 14 minut temu, michu7 napisał: Pochodze z Poznania i tu mieszkam Powodzenia w tej zabawie, oznacz się na mapie i w razie trudności dawaj znać - zawsze łatwiej znaleźć pomoc po sąsiedzku. Pozdrowienia z Wildy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwosz86 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Witam i również pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Cześć Michał! Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi