alert Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Marzą mi się takie zakręcane pod kątem pojemniki na słód jakich używa gość z Brulosophy: tutaj Niestety są one dostępne tylko w stanach na amazonie koszt przesyłki jest ogromny. Spędziłem trochę czasu szukając czegoś podobnego w Polsce, albo w Europie - bezskutecznie. Będę wdzięczny jeśli ktoś napisze, gdzie można coś takiego dostać poza USA albo pokażecie swoje rozwiązania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuuu Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 (edytowane) Te większe nabyłem bodajże w Castoramie. Szczelnie, można stawiać jeden na drugim. Nie tak praktyczne jak te, których szukasz, ale spełniają swoją rolę. Szufelka do słodu i wszystko W dużych akurat mieści się worek 25kg Edytowane 15 Lutego 2020 przez Wuuu Muchor, alert i markus383 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabllo_Lodz Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 A może Ikea Sortera Można je stawiać jeden na drugim. alert 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
330ml Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Albo takie małe gratis od pani z sklepiku rybnego, są szczelne, zmieści się ok. 3,5kg i można stawiać jeden na drugim? alert 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Pojemniki z ikea seria Samla, np https://www.ikea.com/pl/pl/p/samla-pojemnik-z-pokrywka-przezroczysty-s99898536/ są szczelne i można je stawiać jedno na drugim. Dobrym pojemnikiem jest też stary fermentor, jedyny minus to nie mieści się cały worek. alert 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tengel Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Ja używam takich, szczelne, mocne, dają się ustawiać piętrowo. alert 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuuu Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Jakby ktoś szukał to poniżej link do tych moich z drugiego posta. Są też wersje przeźroczyste.https://www.castorama.pl/pojemnik-xago-szary-50l-id-1090729.htmlWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka alert 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Zwykłe wiaderka po spożywce za kilka złotych na olx też dają radę alert i Kaniutek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Używam beczek jak kol. @Tengel tylko większych ok 70l. Wyrwałem na olx za ~20pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi0tR Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 równiez szukam jakiegoś rozwiązania w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 https://allegro.pl/oferta/beczka-40l-do-kiszenia-peklowania-kwadratowa-atest-8312257674?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Te po sledziach to bym sie bal, tutaj sa fajne zakrecane, kwadratowe, wiec fajnie sie trzaja, wystarczy z desek zbic sobie stojak i mozna pod katem ustawic, cena chyba przystepna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witur Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 A ten gwint na dole w tej beczce do czego służy ? Można go jakoś sensownie zaślepić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 W opisie napisali mozliwosc montazu kranika, wiec podejrzewam ze fabrycznie jest zaslwpiony, jak nie to zwykly nypel i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi