pawwlo Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Witam i pozdrawiam! Mieszkam w Norwegii od prawie 1,5 roku a moje warzenie trwa trzeci rok i tu się dopiero w pełni rozwija /33 udokumentowane warki!!/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Witam piwowara Mam nadzieję, że podzielisz się z nami swoim doświadczeniem Jakiś wysyp piwowarów z zagranicy mamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Witam piwowara Mam nadzieję, że podzielisz się z nami swoim doświadczeniem Jakiś wysyp piwowarów z zagranicy mamy. Co więcej już drugi piwowar z Norwegii. Witamy, witamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Cześć i czołem ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawwlo Posted July 3, 2010 Author Share Posted July 3, 2010 Dzięki za miłe i sympatyczne przyjęcie! Dori: moje doświadczenia są żadne, ale z drugiej strony coś tam już uwarzyłem, na razie muszę nauczyć się "poruszać" po forum /i normalnie pisać: mam klawiaturę norweską/ mam nadzieję, że wybaczycie mi błędy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Najazd wikingów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szwed Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyceron1 Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 witam sąsiada tak się składa ze mieszkamy w tej samej kommunie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignac99 Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Heja Norge, witam na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawwlo Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 witam sąsiadatak się składa ze mieszkamy w tej samej kommunie Witam! Mieszkamy nawet dość blisko siebie, sprawdzałem na mapie! Teraz jestem na wakacjach w ciepłych krajach, ale po powrocie możemy się spotkać! Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Heee, i ja witam, forum jednak łączy prawie za światów ale czy i wiecznie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harnas_ns Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 (edited) Witam , również mieszkam w Norwegii W Stavanger (Rogaland) trafiłem na stronę z polecenia kolegi . Chciał bym rozpocząć przygodę z ważeniem szczerze powiedziawszy jeszcze tego nie robiłem . Jedynie w wino się bawiliśmy z kolega i wychodziło bardzo dobre . W związku że w Norge ceny piw nie są zbyt atrakcyjne i za jedno piwo kupimy w Polsce 4 albo i lepiej jak kto woli zastanawiam się nad próba ważenia . Czy ktoś orientuje się czy w mojej okolicy są gdzieś sklepy gdzie mogę kupić produkty ? lub nawet gotowe zestawy ? O ile dobrze pamiętam to kiedyś mój znajomy widział coś w europris . Pozdrawiam Kamil Edited September 22, 2012 by harnas_ns Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirogster Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Kamil, witaj na forum i w gronie warzycieli. Warz, ale lekko sobie tego nie waz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogonowiak Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Witam i powodzenia życzę!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts