Jump to content

Wtam wszystkich z Fetsund w Norwegii!!

Recommended Posts

Witam piwowara ;) Mam nadzieję, że podzielisz się z nami swoim doświadczeniem ;)

Jakiś wysyp piwowarów z zagranicy mamy.

Co więcej już drugi piwowar z Norwegii. Witamy, witamy.

Dzięki za miłe i sympatyczne przyjęcie! Dori: moje doświadczenia są żadne, ale z drugiej strony coś tam już uwarzyłem, na razie muszę nauczyć się "poruszać" po forum /i normalnie pisać: mam klawiaturę norweską/ mam nadzieję, że wybaczycie mi błędy!

• 2 weeks later...
witam sąsiada

tak się składa ze mieszkamy w tej samej kommunie

Witam! Mieszkamy nawet dość blisko siebie, sprawdzałem na mapie! Teraz jestem na wakacjach w ciepłych krajach, ale po powrocie możemy się spotkać!

Pozdrawiam!

• 2 years later...

Witam , również mieszkam w Norwegii :) W Stavanger (Rogaland) trafiłem na stronę z polecenia kolegi . Chciał bym rozpocząć przygodę z ważeniem :) szczerze powiedziawszy jeszcze tego nie robiłem . Jedynie w wino się bawiliśmy z kolega i wychodziło bardzo dobre . W związku że w Norge ceny piw nie są zbyt atrakcyjne i za jedno piwo kupimy w Polsce 4 albo i lepiej jak kto woli :D zastanawiam się nad próba ważenia . Czy ktoś orientuje się czy w mojej okolicy są gdzieś sklepy gdzie mogę kupić produkty ? lub nawet gotowe zestawy ? O ile dobrze pamiętam to kiedyś mój znajomy widział coś w europris . Pozdrawiam Kamil

Edited by harnas_ns