R2r Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Sklep dla piwoszy i piwowarów. Otwarty dosłownie kilka dni temu. Miałem okazję dziś tam zajrzeć wracając od dentysty Wrażenia jak najbardziej pozytywne - niskie ceny, szeroki asortyment, fachowa obsługa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Potwierdzam, punkt obowiązkowy wycieczki po Krakowie. Sprowadzają surowce piwowarskie z Homebrewing - cokolwiek potrzebujesz wystarczy dzień wcześniej zadzwonić i zamówić. Polecam ten sklep! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiuu Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Potwierdzam, punkt obowiązkowy wycieczki po Krakowie. Sprowadzają surowce piwowarskie z Homebrewing - cokolwiek potrzebujesz wystarczy dzień wcześniej zadzwonić i zamówić. Polecam ten sklep! A jaki numer tel? I w ogóle mają oni jakąś stronę w internecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 I w ogóle mają oni jakąś stronę w internecie? http://www.strefa-piwa.pl/ Troszkę skromna ,stronka Przydała by się chociaż aktualna oferta, lub jakiś jej wycinek uwzględniający "rarytasy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiuu Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Skoro jak jest otwarty kilka dni temu to i z czasem pewnie rozbudują stronę internetowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Dziś pierwsze zakupy Wybór rzeczywiście bardzo fajny, zdecydowałem się na dwa lambici. Faro i Cuvée René z browaru Lindemans. Pierwszy raz mówiąc szczerze, spotkałem się z korkiem i kapslem jednocześnie edit: no to jednak nie było śmieszne - nie mam czym otworzyć :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 edit: no to jednak nie było śmieszne - nie mam czym otworzyć :beer: Za czasów harcerstwa można było wszystko otworzyć saperką ;-) mam gdzieś jeszcze chcesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 edit: no to jednak nie było śmieszne - nie mam czym otworzyć Za czasów harcerstwa można było wszystko otworzyć saperką ;-) mam gdzieś jeszcze chcesz ? Udało się znaleźć Powiem tak - Faro przepyszne, kwaskowaty, ale i dosładzany, bardzo owocowy. Warto. Drugi na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 (edytowane) Przepraszam za offtop ale na korek niezawodny zawsze jest wkręt do drewna Ja takoż samo zakupiłem Faro lambika bo lubię to piwko a tu nagle tragedia się trafiła. Otwieram butelkę, kapsel że 29mm więc jak zwykle schodzi ciężko, patrzę a tu korka ani widu ani słychu, wsadzam mały palec - no pustka w szyjce jak nic. Po opróżnieniu butelki do dna korka w niej nie stwierdziłem ani kawałka. Po prostu armagiedon jak nic. Nie wiem czy przestali korkować czy złośliwie do mojego nie dali korka. Trudno się mówi, następnemu faro się lepiej przyglądnę przy zakupie. Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez Pietruś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiwoszNiepasteryzowany Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 A nie wiecie może czy obecnie też się w tym sklepie da zamówić produkty z HomeBrewing skoro sklep zawiesił działalność? No i czy obsługa w tym sklepie potrafi tak fajnie doradzić jak na Kobierzyńskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 A nie wiecie może czy obecnie też się w tym sklepie da zamówić produkty z HomeBrewing skoro sklep zawiesił działalność? No i czy obsługa w tym sklepie potrafi tak fajnie doradzić jak na Kobierzyńskiej? Sądzę że Dori potrafi doradzić Z tego co wiem jeszcze nie można zamawiać. Dopiero po Nowym Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekkosz Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 sorki czy ten sklep jeszcze działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Byłem wczoraj sklep z piwami działa i chwała im za to.. pub na Józefa również , ale nie ma juz NIC! dla piwowarów domowych.. ponoć właściciel przeniósł ten cały kramik do Cieszyna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 (edytowane) sklep jest dostępny inetrnetowo pod adresem www.homebrewing.pl Edytowane 15 Czerwca 2012 przez kaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi