Skocz do zawartości

[Alchemia - Podcast o Piwie] #39: Piwo jako towar luksusowy, Marcin Ostajewski i Chłodzenie Fermentacji


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

01:28– Sprawa o tym czy piwo rzemieślnicze to towar luksusowy, o pastry sour i o recepcie na pandemię. 17:05 – Wywiad z Marcinem Ostajewskim z Browaru Fortuna. 01:45:06 – Laboratorium o tym jak i czym chłodzić fermentującą brzeczkę. Jesteśmy na: ? YouTube - ? Spotify - ? SoundCloud - ? iTunes - goo.gl/x4SFYk ? Stitcher - goo.gl/bXXvpK ? TuneIn - goo.gl/aktiyA ?️ mp3 do pobrania z Google Drive - Alchemia - Podcast o piwie Zapraszają: Przemek Iwanek - Piwo i Cydr Mateusz Puślecki - Mazowiecki Oddział PSPD (pspd.org.pl) Olek Hurko - Browar Gliss, Janek Gadmoski - Alderaan Brewery / Browar Monsters (www.fb.com/browarmonsters/)

Przeczytaj cały wpis

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

2 godziny temu, bielok napisał:

ja pie%*)#ę.....

No chyba jednak nie.

Tzn. nie sluchalem podcastu ale przy cenach 8-15-30 za butelkę piwa można tak je odbierać. A przynajmniej jako towar nie-pierwszej-potrzrby.

Patrz wpis ElDesmadre:

Nadchodząca wraz z „większym kryzysem” eksplozja bezrobocia, a w dalszej perspektywie być może i hiperinflacja spowoduje bowiem restrukturyzację domowych budżetów w kierunku form skoncentrowanych na przeżyciu. A piwo rzemieślnicze, jak bardzo byśmy go nie kochali, do przeżycia konieczne nie jest. 

http://thebeervault.blogspot.com/2020/04/piekny-zapuszkowany-abedzi-spiew.html

Edytowane przez zasada
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.