Szymon Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 (edytowane) http://www.tinyurl.pl?BuzKfBfQ Edytowane 29 Lipca 2010 przez komoona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Jeśli jednak ktoś chciałby podjąć takie wyzwanie i od podstaw założyć własny browar regionalny, ważący 10-20 hektolitrów piwa rocznie, musiałby liczyć się z wydatkiem rzędu 5-6, a nawet dziesięciu mln euro - szacuje prezes. To jest cały mój komentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Chaotyczny ten artykuł. Skaczą z tematu na temat, wracają, znów skaczą... Zmęczył mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Jeśli jednak ktoś chciałby podjąć takie wyzwanie i od podstaw założyć własny browar regionalny, ważący 10-20 hektolitrów piwa rocznie, musiałby liczyć się z wydatkiem rzędu 5-6, a nawet dziesięciu mln euro - szacuje prezes. To jest cały mój komentarz Przecież to jest debilizm jakich mało. 10hl rocznie to niejeden piwowar w domu może uwarzyć. A oni chcą za to 10mln ?. Chyba z hotelem i restauracją nad tym browarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Olkowski? Znów mu się coś pikiełbiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 jedna warka na tydzień to jest 10 hekto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek63 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Chyba Pan Andrzej Olkowski mówił o wybiciu 10-20 hl, a to rocznie to już Pani redaktorka Agatka dodała (bezmyślnie) od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Tam pisze browar ważący - może to przeliczyli na koszt miedzi i tyle im wyszło. Indolencja dziennikarzy. Ostatni spotkałem sie z tym nader często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi