orion Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 (edytowane) http://finanse.wp.pl/kat,104128,title,Maly-browar-duzy-zysk,wid,12529849,wiadomosc.html Po komentarzach widać że chyba tam nasi byli A tak spieszyłem się z wstawianiem linka... Edytowane 2 Sierpnia 2010 przez orion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Po komentarzach widać że chyba tam nasi byli Mam nadzieję, że nie ten masz na myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Po komentarzach widać że chyba tam nasi byli Mam nadzieję' date=' że nie ten masz na myśli. Wszędzie są czarne owce ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plx Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Swoją drogą zawsze będą koncerny. Dysponują ciut przydużwaym budżetem. Do tego reklama robi swoje. Co do posta na WP. Urząd Skarbowy lubi takie zwierzenia podatników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Pieniądz rządzi światem i tego niestety nie da się zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi