GaGacek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) Swego czasu korzystałem z tapet browar.biz niestety temat umarł. Co sądzicie o wydaniu w wersji papierowej kalendarza ściennego na rok 2011 z motywem piwowarstwa domowego. Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez GaGacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Brać wędliniarska wydał swój kalendarz. Dlaczego my nie możemy wydać swojego. Jest tylko kwestia ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Swego czasu korzystałem z tapet browar.biz niestety temat umarł. A może wskrzesić tamten pomysł z comiesięcznymi tapetami z kalendarzem na pulpit? Mnie się to bardzo podobało, kalendarz zawsze pod ręką, a ładny obrazek piwa wzmagał pragnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Swego czasu korzystałem z tapet browar.biz niestety temat umarł. A może wskrzesić tamten pomysł z comiesięcznymi tapetami z kalendarzem na pulpit? Mnie się to bardzo podobało' date=' kalendarz zawsze pod ręką, a ładny obrazek piwa wzmagał pragnienie.[/quote'] Można byłoby To nawet pasuje do pomysłu i małego konkursu, który ogłoszę w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi