Jump to content

17-18.09.2010 Cieszyn - II Bracka Jesień

dori

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A właśnie, Dori na pewno to wiesz: czy Grand Champion 2010 będzie już w tankach leżakowych? Mam nadzieję na degustację jak w zeszłym roku :smilies:

Ja się oczywiście melduję w sobotę.

A właśnie, Dori na pewno to wiesz: czy Grand Champion 2010 będzie już w tankach leżakowych? Mam nadzieję na degustację jak w zeszłym roku :smilies:

Ja się oczywiście melduję w sobotę.

Jak dobrze pójdzie to BPA dopiero na Brackiej będzie warzone. Nie ma takiej opcji, żeby piwo było już do degustacji.

A mi zaś pasuje i mam zarezerwowany już termin. Nareście Was zobaczę.

Mnie to chyba sobie za dużo nie pooglądacie :okey: Szykuje mi się pracowity weekend.

W Żywcu nie miałam czasu z Wami pogadać, a wychodzi na to, że w Cieszynie również za wiele czasu na pogaduchy mieć nie będę. Ale jak to w życiu - coś za coś :smilies:

Mnie to chyba sobie za dużo nie pooglądacie :okey: Szykuje mi się pracowity weekend.

W Żywcu nie miałam czasu z Wami pogadać' date=' a wychodzi na to, że w Cieszynie również za wiele czasu na pogaduchy mieć nie będę. Ale jak to w życiu - coś za coś :smilies:[/quote']

Eeeeee,w takim razie nie jadę....

Mnie to chyba sobie za dużo nie pooglądacie :( Szykuje mi się pracowity weekend.

W Żywcu nie miałam czasu z Wami pogadać' date=' a wychodzi na to, że w Cieszynie również za wiele czasu na pogaduchy mieć nie będę. Ale jak to w życiu - coś za coś :okey:[/quote']

Eeeeee,w takim razie nie jadę....

Sie nie wygłupiaj :) Oprócz mnie będą też inne atrakcje :) Poza tym nocleg masz przecież już zarezerwowany :smilies:

Przemo70! Zabierzcie dyzbuda -nakopie Mu za mój kocioł do zacierania, który robi od lutego.:okey:

Nic nie mów, bo mi wstyd za tego głąba :smilies: na pocieszenie Ci powiem, że mi już 2 m-ce naprawia szczotkę rotacyjną do mycia i chyba pójdę do WESa po nową bo się nie doczekam

Ja się wybieram na giełdę, a tydzień wcześniej spędzę weekend z Dori oraz innymi uczestnikami w Kazimierzu, więc w sumie co tam, niech sobie warzy te swoje belgijskie. :smilies: Atrakcji na pewno nie zabraknie.