misio melu Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 (edytowane) nawet się załapałem na pierwszy plan.,. dzięki... Edytowane 16 Października 2010 przez misio melu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Jeszcze jedna seria z Brackiej Jesieni - Dori trenuje warzenie : http://www.mafoto.pl/galerie/bracka-jesien-dori/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Wot ciekawostka, chmielenie granulatem. W zeszłym roku gość podawał, że używają ekstraktu chmielowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 A jkocurkowi do Cieszyna to za daleko było??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Wot ciekawostka, chmielenie granulatem. W zeszłym roku gość podawał, że używają ekstraktu chmielowego. A co się kolega dziwi, Polski Chmiel wyprzedaje zapas granulatu to się Bracki obkupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 A jkocurkowi do Cieszyna to za daleko było??? Ani mi nie mów. Pewnie, że nie było za daleko ale tyle spraw mi kolidowało z tym terminem, że nie dałem rady Strasznie żałuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Cześć Ani mi nie mów. Pewnie, że nie było za daleko ale tyle spraw mi kolidowało z tym terminem, że nie dałem rady Strasznie żałuję. Ale , Jacek nie ma czego. Gdybym nie spotkał Przema z bratem, Jozefika, Pierona, Coeliana, Dziadka, Ziemka, Marka, ekipy z pod parasolki (browar.biz), Marcopoloka, Erloya, Armiro z ekipa z Częstochowy, to normalnie zanudziłbym się na śmierć Inna spraw że tuzy polskiego browarnictwa amatorskiego pojawiły się na giełdzie w sobotę, kiedy ja już pojechałem do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Jeszcze jedna seria z Brackiej Jesieni - Dori trenuje warzenie : http://www.mafoto.pl/galerie/bracka-jesien-dori/ Piękna seria zdjęć. W czasie mojego warzenia to musiałem sam robić zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Cześć Piękna seria zdjęć. W czasie mojego warzenia to musiałem sam robić zdjęcia. Trzeba było komuś (fotografowi) załatwić wejściówkę na browar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Cześć Ani mi nie mów. Pewnie, że nie było za daleko ale tyle spraw mi kolidowało z tym terminem, że nie dałem rady Strasznie żałuję. Ale , Jacek nie ma czego. Gdybym nie spotkał Przema z bratem, Jozefika, Pierona, Coeliana, Dziadka, Ziemka, Marka, ekipy z pod parasolki (browar.biz), Marcopoloka, Erloya, Armiro z ekipa z Częstochowy, to normalnie zanudziłbym się na śmierć Inna spraw że tuzy polskiego browarnictwa amatorskiego pojawiły się na giełdzie w sobotę, kiedy ja już pojechałem do pracy Trzeba umieć się bawić,ja się nie nudziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Cześć Trzeba umieć się bawić,ja się nie nudziłem Ty jak się bawiłeś to ja walczyłem żeby Twoja rodzina miała dostęp do internetu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Cześć Ani mi nie mów. Pewnie, że nie było za daleko ale tyle spraw mi kolidowało z tym terminem, że nie dałem rady Strasznie żałuję. Ale , Jacek nie ma czego. Gdybym nie spotkał Przema z bratem, Jozefika, Pierona, Coeliana, Dziadka, Ziemka, Marka, ekipy z pod parasolki (browar.biz), Marcopoloka, Erloya, Armiro z ekipa z Częstochowy, to normalnie zanudziłbym się na śmierć Inna spraw że tuzy polskiego browarnictwa amatorskiego pojawiły się na giełdzie w sobotę, kiedy ja już pojechałem do pracy Grabisz sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 A witaj Macieju na forum' date='gdzie to żeście się ukrywali tyle czasu [/quote']Witaj Zibi. Tak jakoś wypadło, że się ukrywałem na forum, natomiast gdzie Ty ukrywałeś się w Cieszynie ??? W tym roku stale coś . Wszystkie imprezy mnie ominęły w tym roku, ale co się odwlecze to nie uciecze. Na pewno się spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Cześć Trzeba umieć się bawić,ja się nie nudziłem Ty jak się bawiłeś to ja walczyłem żeby Twoja rodzina miała dostęp do internetu ;-) Ooo,to nie wiedziałem,że jesteś pracownikiem Netii(właśnie czekam na podłączenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Cześć Ooo,to nie wiedziałem,że jesteś pracownikiem Netii(właśnie czekam na podłączenie) Oni mają podłączonych 80% usług szerokopasmowych po kablach i urządzeniach TPSA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Cześć Ooo,to nie wiedziałem,że jesteś pracownikiem Netii(właśnie czekam na podłączenie) Oni mają podłączonych 80% usług szerokopasmowych po kablach i urządzeniach TPSA No właśnie ja mam należeć do tych 20%,mamy nową centralę Netii,ale czas realizacji 30 dni...Od 3 września korzystam z netu przez gsm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Cześć No właśnie ja mam należeć do tych 20%,mamy nową centralę Netii,ale czas realizacji 30 dni...Od 3 września korzystam z netu przez gsm Sam napisałeś "centralę", kable nowe Netia tez ułożyła? Czy korzysta z kabli TPSA? Robi się mocny offtopic jak ktoś chce wiedzieć coś więcej na temat telekomunikacji zapraszam na PW. A żeby było w temacie to napisze tak: o godzinie 11:30 kiedy musiałem jechać już do pracy to na giełdzie nie zauważyłem ani Szopa, ani Dori ani Weny wiem, wiem................... moja strata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 bielok! Ja Cię widziałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Cześć bielok! Ja Cię widziałam O widzisz Jacek, Gabi z Pedrem tez byli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Cześć No właśnie ja mam należeć do tych 20%,mamy nową centralę Netii,ale czas realizacji 30 dni...Od 3 września korzystam z netu przez gsm Sam napisałeś "centralę", kable nowe Netia tez ułożyła? Czy korzysta z kabli TPSA? Robi się mocny offtopic jak ktoś chce wiedzieć coś więcej na temat telekomunikacji zapraszam na PW. A żeby było w temacie to napisze tak: o godzinie 11:30 kiedy musiałem jechać już do pracy to na giełdzie nie zauważyłem ani Szopa, ani Dori ani Weny wiem, wiem................... moja strata Mieliśmy zebranie zarządu Polskiego Stowarzyszenia Piwowarów Domowych,w namiocie obok Browamatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Tak tylko BIELOK pracuś niestety wcześniej pojechał do pracy. No szkoda, że my przyjechaliśmy później. Ale nic straconego następnym razem się zobaczymy. Grzesiu pilnuj neostrady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Cześć Tak tylko BIELOK pracuś niestety wcześniej pojechał do pracy. No Janek ;-) Ktoś musi pracować na renty i emerytury naszego społeczeństwa :) Tak jak piszę spotkamy się następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Jeszcze jedna seria z Brackiej Jesieni - Dori trenuje warzenie : http://www.mafoto.pl/galerie/bracka-jesien-dori/ Piękna seria zdjęć. W czasie mojego warzenia to musiałem sam robić zdjęcia. No widzisz idzie ku lepszemu, bo ja podczas próbnego warzenia miałam dwóch fotografów Wielkie podziękowania dla Marka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio melu Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 (edytowane) wiewiórka mówi , że coś się będzie działo w ten łikend w BBZ ... Edytowane 16 Października 2010 przez misio melu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Oj, czyli z miesięcznym opóźnieniem, ale i tak czasu sporo. Etykieta super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi