poqielay Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Cześć, Potrzebuje jakiś termostat do lodówki aby utrzymać odpowiednią temperaturę. Czy taki termostat da radę: https://www.darewit.pl/sklep/p89,rt2-niezawodny-sterownik-termostat-rt-2-do-terrarium-regulator-temperatury.html Czy może polecacie coś innego? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Ten raczej się nie nada ze względu na zakres, polecam np stc1000 Mateusz Rosiński 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiwitom Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 No kolego, trochę cienki ten zakres temperatur, tylko do 15C??? Masz TUTAJ sterownik o skalowaniu od -50 do +100C i do tego podwójny. Teraz możesz tego nie potrzebować, ale w przyszłości możesz podłączyć jedną sondę, która albo załącza chłodzenie, albo grzanie w zależności od potrzeb. Ja bym w lodówce zamontował maty grzewcze i wtedy masz taką temperaturę, jaką tylko sobie zamarzysz bez względu na warunki zewnętrzne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Rosiński Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Stc 1000! Używam kilku, są świetne, łatwo je skalibrować, prosta obsługa, tanie, polecam.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Albo Inkbird, ale to trochę drożej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Rosiński Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Albo Inkbird, ale to trochę drożej.Inkbird ciężko teraz dostać, a tam gdzie zostały to ceny poszybowały w górę. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rif-Raf Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Ja używam STC-1000 i sobie chwalę. Nabyłem również sterownik od kolegi Malinowego z forum ponieważ ma opcję z Wi-Fi. Jeszcze go nie używałem ponieważ jest montowany w obudowę ale jest chwalony na forum. Link do postu ze sterownikiem od kolegi Malinowego: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 https://allegro.pl/oferta/regulator-temperatury-cyfrowy-termostat-50-120-c-7607443010?snapshot=MjAxOS0wOS0wMVQyMDoxMDowOC45MzhaO2J1eWVyOzNhNTlkNDNkNWEyZTM1MjFmNzEwMTU0NWM5M2ViZGIyYmNiYTU0MzU3MTNhNGE1ZWI1NWI3ODk5NmY2ZTU0ZDg%3D Ja lodówkę puszczam przez cos takiego. daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi