Romanos_P Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Krótkie i konkretne pytanie - czy to Wam wygląda na skażenie? To jest bitter, 10 dzień cichej. Smakuje i pachnie WYŚMIENICIE i tym bardziej zastanawiam się nad tą pianką. Ale może niepotrzebnie się stresuje. Piwko ma wziąć udział w konkursie (mój pierwszy). Dziękuję za opinię. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 2 minuty temu, Romanos_P napisał: Krótkie i konkretne pytanie - czy to Wam wygląda na skażenie? Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Masz licznik Gaigera? Robert87, Nazwa użytkownika i anatom 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romanos_P Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Ha Ha Ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romanos_P Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 1 godzinę temu, zasada napisał: Dzięki. Pleśń to raczej nie jest to wiem. Wątek czytałem. Dzięki. Wątek do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi