Yanek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zainstalowało mi się logo browarzyciel w wyszukiwarce google, i okropnie mnie wkur... bo nie umiem tego usunąć. Może ktoś z Was pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zainstalowało mi się logo browarzyciel w wyszukiwarce google, i okropnie mnie wkur... bo nie umiem tego usunąć. Może ktoś z Was pomoże. Marketing wirusowy? Rafał - coś się szykuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zainstalowało mi się logo browarzyciel w wyszukiwarce google, i okropnie mnie wkur... bo nie umiem tego usunąć. Może ktoś z Was pomoże. Wrzuć jakiś zrzut ekranu, albo rozwiń myśl, bo nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 może zamiast "google" jest "browarzyciel". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) może zamiast "google" jest "browarzyciel". No dokładnie tak zamiast napisu google jest logo browarzyciel Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez Yanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Jak poznasz Rafała osobiście to logo nie będzie Ci przeszkadzało. Bardzo miły człowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Jak poznasz Rafała osobiście to logo nie będzie Ci przeszkadzało. Bardzo miły człowiek. Wierzę na słowo że jest miłym człowiekiem, i nie mam nic do tego loga, ale wnerwia mnie to, że nie umiem tego usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Ale w którym miejscu Ci się to wyświetla i w jakiej przeglądarce? Jeśli możesz to zrób jakiś zrzut ekranu, bo nie wierzę w takie cuda, żeby Rafał coś takiego specjalnie zrobił. Stawiam raczej na jakiś błąd przeglądarki. Może na wszelki wypadek usuń wszystkie pliki z Temporary Internet Files i przeczyść cookies itp... Pamiętam, że kiedyś miałem taki ciekawy efekt, że w ff zamiast logo piwo.org (a może browar.biz?) wyświetlał mi się jakiś inny w ogóle nie związany z tematem obrazek. Już miałem pisać do administratora, ale na wszelki wypadek sprawdziłem na innym kompie i było ok. Nie pamiętam już co zrobiłem żeby to naprawić, ale to było coś z cache przeglądarki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) Tutaj zrzut ekranu Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez Yanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Stasiek jesteś wielki Miałeś rację przeczyściłem jak radziłeś i pomogło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarzyciel Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Stasiek jesteś wielki Miałeś rację przeczyściłem jak radziłeś i pomogło :) Sorry, ale nie mam z tym nic wspólnego Zasadniczo to jestem informatyczna "noga" i nie wiem jakim cudem coś takiego się stało, ale cieszę się, że Ci się udało to usunąć. W każdym razie przepraszam za moje logo. Pozdrawiam Raf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Browarzyciel naprawdę nie mam nic do Twojego loga, nawet mi się podoba. Wnerwiało mnie tylko to że nie umiałem tego usunąć. No chyba że to znak jakiś był :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi