pepek84 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Chciałem serdecznie powitać wszystkich ! To mój pierwszy post ( jako że podobno najtrudniejszy , liczę na wyrozumiałość ) Dzisiaj zaczęła się moja przygoda z warzeniem ( w zasadzie wczoraj ). Z małymi trudnościami , ale nic to . Dzisiejszy dzień uznaję za początek , gdyż odwiedziłem sklep homebrewing.pl. W celu zakupienia kilku potrzebnych artykułów ( min. drożdzy , z obawy na trefną paczuszkę dodaną do Coopersa ). I to co mnie tam spotkało , przeszło moje najśmiejsze oczekiwania takiej obsługi i fachowej pomocy , to .. ho ho Naprawdę pozytywne zaskoczenie Gdyby nie pogoda i przemoczone kapcie kierownika , pewnie zabawiłbym dłużej No może tyle wystarczy w ramach powitania. Liczę na pomoc Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Jeżeli Ci to pomoże to witam Cię na forum. Dobrze się staraj i będziesz zadowolony ze swojej ciężkiej pracy przy warzeniu piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Gdyby nie pogoda i przemoczone kapcie kierownika [...] Alebowiem wichry i deszcze mi nie straszne Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Alebowiem wichry i deszcze mi nie straszne Tak trzymać Co do tego żeby nie dawać nowych drożdzy miałeś rację.. zdaje się że ruszają ale baaardzo powoli. Zobaczymy co jutro. Dzięki ! Wena : Ciężkiej , ja wiem ? Na pewno przyjemnej , a tak to ja mogę pracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 I ja witam, Jak problemy to pisz a pomożemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Pozdrawiam i powodzenia !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Witam nowego forumowicza serdecznie. Elroy zaczynam się o Ciebie martwić zakładaj suche kapcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi